„Sin i snaja mi kao kučetu donesu hleb – penziju nisam videla 10 godina“: Ispovest bake iz Pirota nikoga ne ostavlja ravnodušnim

0

Sponzorisani oglasi:

 

Porodični odnosi su komplikovana i često osetljiva tema. Jedna baka iz Pirota je za lokalne medije podelila svoj izveštaj o odnosu sa sinom, a potom i snajkom, a priča je više nego tužna. Prenosimo ispovest koju je dala za Jugmediju.

 

„Kad smo oženili sina, supruga i ja smo rešili da im ustupimo kuću, a da za nas dozidamo dve sobe i kupatilo uz već postojeći objekat. Od prvog dana snaja nije imala nikakvu komunikaciju sa nama, razlog nikada nismo saznali, ali je problem što se i sin polako udaljava“, započinje baka.

 

„Kad sam ostala bez supruga, raspolagala sam sa malom penzijom. Sin i snaja su imali problema sa poslom, imali su niska primanja, au isto vreme su školovali dvoje dece“, kaže baka.

 

 

Sponzorisani oglasi:

Sin i snaja su se zaduživali, računi za struju i komunalije rasli su iz meseca u mesec, a onda je baka rešila da im pomogne.

 

„I ja sam ponudila da podignem kredit da izmire dugovanja. U međuvremenu sam obolela pa sam sinu dala ovlašćenje da mi podiže penziju. Kako sam mu dala karticu, više dinara nisam videla, a tome ima već desetak godina. Kao kučetu mi unesu hleb i nešto malo namirnica i ja se snalazim kako znam i umem“, ispričala je baka koja je tražila anonimnost.

 

Udruženje žena „Lav“ iz Pirota je u poslednjih par godina realizovalo brojne projekte koji se bave problemima ranijih kategorija stanovništva u koje svakako spadaju ostarela lica.

 

Članica Udruženja Snežana Manić kaže da je starost sama po sebi teška, ali u situaciji kada su roditelji ostavljeni i zaboravljeni od dece i bližnjih, onda ne postoje reči koje bi opisale tu patnju.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU    I    FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *