SIL*VAO, POLIO KISELINOM i bacio na šine DEVOJČICU (15): Pre smrti otkrila policiji važne informacij!

Mašinovođa je zatekao na šinama i opisao zastrašujući prizor.

 

 

Nedavno se dogodio stravičan i šokantan zločin u gradu Permu u Rusiji.

Žrtva je bila petnaestogodišnja devojčica po imenu Jaroslava Šikova. Nažalost, preminula je deset dana nakon što je pronađena na železničkim šinama, ali je u trenutku pronalaska još uvek bila živa. Istragom je otkriveno da je šesnaestogodišnji Sergej Minjažev osumnjičen za silovanje devojčice, nakon čega ju je brutalno napao i zatim bacio na šine. Još uvek se istražuju moguće uloge još dve osobe u ovom zločinu.

Telo devojčice pronašao je drugi mašinovođa koji je odmah pozvao pomoć. Opisao je zastrašujući prizor – devojčica je bila gola, prekrivena krvlju, a cela njena glava je bila povređena od udaraca u šine. Takođe je primetio da je devojčica imala tečnost na telu koja je nagrizala njenu kožu. Ispostavilo se da je ova tečnost zapravo bila kiselina, verovatno korišćena kako bi se prikrili biološki tragovi napadača. Devojčica je imala opekotine po celom telu, rukama i nogama, a koža joj se ljuštila kada su je preneli na nosila.

 

Prema informacijama, devojčica se tog kobnog dana vratila sa rođendana, a kasnije se iz nekog razloga iskrala iz kuće kroz prozor svoje sobe, a roditelji nisu bili svesni njenog odlaska. Ova užasna tragedija je potresla lokalnu zajednicu i izazvala šok i gađenje u čitavoj zemlji.

 

Policija je brzo reagovala na informacije koje je devojčica uspela da pruži pre svoje smrti i uhapsila osumnjičenog Sergeja Minjaževa. Istraga je i dalje u toku kako bi se utvrdile sve okolnosti i da li postoji eventualna povezanost drugih osoba sa ovim užasnim zločinom.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin