“Silovana sam, drogirana i ZAROBLJENA”: Poznata pevačica otkrila zašto se u JEKU slave povukla sa scene

Jeziva ispovest

 

Velška pop pevačica Ejmi Dafi postala je planetarno popularna 2008. godine kada je objavila pesmu “Mercy”. Uspela je da osvoji prestižnu nagradu “Emi” 2009. godine za najbolji pop vokalni album.

 

Ubrzo je nestala sa javne scene, a pre nekoliko godina odvažila se da progovori o razlozima.

 

Mnogi su bili šokirani kada je odlučila da javno iznese svoje traumatično iskustvo.

 

– Istina je, i molim vas, verujte mi, sada sam u redu i na sigurnom, silovana sam, drogirana i držana u zarobljeništvu nekoliko dana. Naravno, preživela sam. Ali za oporavak mi je bilo potrebno vremena- napisala je ona tada na svom Instagram profilu.

 

Daf je najavila da napušta muziku u februaru 2011, nakon izdavanja svog drugog albuma “Endless” iz 2010

 

Izuzetak je bio nastup 2013. godine kada se pojavila na njujorškom koncertu u čast Edit Pjaf, a dve godine kasnije pojavila se u filmu “Legend” u kojem je glumila američku pevačicu Timi Juru. Takođe je snimila i muziku za to fimsko ostvarenje.

 

– Nema jednostavnog načina da vam ovo kažem. Mnogi među vama se pitaju šta se sa mnom dogodilo, gde sam nestala i zašto. Puno sam puta razmišljala o tome kako da ovo napišem… i kako bih se nakon toga osećala.

 

Nisam u potpunosti sigurna zbog čega mi se čini da je sada pravo vreme za to i da će me razgovor o tome osloboditi. Sigurno se pitate zašto nisam odlučila da iskoristim svoj glas da bih izrazila svoju bol.

 

Nisam želela da svetu pokažem tugu, ne znajući kako ću pevati slomljenog srca. No, ono se postupno dosad zacelilo. Istina je…, i molim vas, verujte da sam sada dobro i na sigurnom- napisala je, i dodala:

 

– Više dana su me silovali, drogirali i držali u zatočeništvu, ali preživela sam i trebalo mi je mnogo vremena za oporavak-  napisala je pevačica.

 

Nejasno je kada se ili gde dogodila navodna otmica niti da li je umetnica kontaktirala s policijom.

 

Nakon što je objavila post na Instagramu, od fanova su usledile brojne poruke podrške, ali je ubrzo obrisala gotovo sve objave i fotografije.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)