Silo*ao devojčicu (13) u Leštanima, pa pretukao čoveka bejzbolkom: Podignuta optužnica protiv MONSTRUMA

Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo

 

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Miloša D. (33) zbog sumnje da je u martu 2022. godine u naselju Leštane obljubio devojčicu od 13 godina.

Osumnjičeni se tereti i jer je krajem istog meseca prošle godine bejzbol palicom prebio M.M, kojem je ponovo telefonski uputio pretnje u junu prošle godine.

– Milošu D. se optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, stavljaju na teret krivična dela obljuba sa detetom, teška telesna povreda i ugrožavanje sigurnosti – saopštilo je tužilaštvo.

Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo, imajući u vidu da je i ranije osuđivan.

– Sumnja se da je 9. marta prošle godine u naselju Leštane izvršio obljubu devojčice protiv njene volje. Takodje, kako se sumnja, on je 23. marta 2022. došao u kuću M.M, i od njega tražio da utiče na majku oštećene devojčice, da povuče prijavu protiv njega, a potom ga odvezao do kuće na drugoj adresi gde ga je tukao bejzbol palicom i naneo mu teške telesne povrede.

Ponovo mu je telefonom pretio 19. juna 2022. godine, da će mu doći u kuću da ga “izbuši”.

Miloš D. je uhapšen 30. avgusta 2022. godine i od tada se nalazi u pritvoru. Podsetimo, prema nezvaničnim informacijama Miloš D. je uhapšen u jednoj kafani u Sopotu.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin