Siledžiju odmah stigla “BOŽIJA KAZNA”: Hteo da obori dečaka sa bicikla, sada mu se svi smeju (VIDEO)

Bez obzira što je bio u manje stabilnom položaju, na jednom točku, mlađi biciklista je uspeo da se dočeka levom nogom i povrati ravnotežu

 

Biciklista iz Londona “proslavio” se na internetu kada je izgubio živce zbog dečaka koji je ispred njega voziosvoj bicikl na jednom točku. On je umesto da mu zvoncem stavi do znanja da se pomeri rešio da ga grubo odgurne, ali je umesto toga sam završio na asfaltu.

 

Snimak koji je nastao u istočnom delu britanske prestonice brzo je postao viralan zbog toga što veoma jasno prikazuje fenomen “instant karme”. Naime, nervozni muškarac je izgubio ravnotežu, zakačio ivičnjak i skršio se čim je dotakao dečaka koji je zanosio udesno i gledao preko ramena iza sebe.

 

Bez obzira što je bio u manje stabilnom položaju, na jednom točku, mlađi biciklista je uspeo da se dočeka levom nogom i povrati ravnotežu.

 

Snimak je dočekan uz salve podsmeha na društvenim mrežama, a nekih 90 odsto komentara svodilo se na spominjanje karme i smajlije. Ipak barem jedan od korisnika Instagrama je okrivio dečaka jer je “namerno skrenuo iako je video da mu se neko približava”.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin