Severinin SKANDAL u Hrvatskoj se nastavlja: Podignute dve OPTUŽNICE zbog njenog agresivnog ponašanja

Severina Vučković besnela je zbog situacije u kojoj se našla sa bivšim partnerom sa kojim ima dete. Ovaj put desio problem sa direktorkom škole koju pohađa sin Aleksandar.

Naime, Severina je navodno slala Ljiljani preteće poruke, pisali su hrvatski mediji.

– “Zadavila bih te rukama babo”, “Stara šepava ružna babo”, “Sedećeš i drhtaćeš i trešćeš se kao krivonoga kao što sam se ja tresla” – samo su neke od navodnih poruka koje su se pojavile.

Direktorka je podnela prijavu protiv pevačice, a poslala je i imejl ministru Davoru Božinoviču kojem je, između ostalog, napisala.

– Ozbiljno se bojim za svoju sigurnost, molim Vas da mi pomognete kako ne bismo, umesto upozorenja godspođi, morati da šaljemo telegram saučešća – napisala je ona.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages
Ljiljana je podnela Državnom tužilaštvu Republike Hrvatske kaznenu prijavu protiv Vučkovićeve, zbog nameteljivog ponašanja i pretnji. Opštinsko kazneno državno tužilaštvo u Zagrebu prošle nedelje je potvrdilo kako “preduzimaju mere i radnje iz svoje nadležnostii te će po njihovom okončanju doneti odluku”, prenosi 24sata.hr

Kako pišu hrvatski mediji, dva dana kasnije, Kazneni sud u Zagrebu je potvrdio da je optužnica predata.

Inače, Severina je navodno pretila još jednoj osobi koja je po službenoj dužnosti imala veze sa postupkom dodele starateljstva nad maloletnim detetom. Štaviše, pevačica je bila pod lupom prethodnih meseci i zbog prijava starije sestre Marijane za neprimereno ponašanje.Kako se navodi, sestra ju je optužila za nasilje u porodici, a iako policija nije ustanovila elemente kaznenog i prekršajnog dela, po prijavi Centra za socijalni rad, slučaj je prosleđen DORH na dalji postupak, navodi pomenuti medij.

Severinin menadžer nije se javljao da komentariše ovu situaciju.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin