Sestrić Tošeta Proeskog nikada nije PREBOLEO njegov odlazak: Sada je krenuo NJEGOVIM stopama (FOTO)

Bili su izuzetno bliski

 

Sa odlaskom čuvenog makedonskog slavuja Tošeta Proeskog mnogi se ne mire ni danas, 15 godina nakon njegovog prerane i tragične smrti.

 

U trenutku stravične saobraćajne nesreće u kojoj je izgubio život, imao je samo 27 godina, a neutešna porodica tada je pretrpela nenadoknadiv gubitak koji je ostavio veliku prazninu u njihovim životima.

 

Bol za bliskim članom svoje porodice ne krije ni Tošetov nećak Kristijan Risteski, koji je krenuo stopama svog ujaka i uplovio u muzičke vode.

 

 

Toše je i sam uvideo talenat u svom nećaku, te je pred smrt snimio duet sa ovim talentovanim dečakom, a njihova zajednička pesma “My Little One” našla se na Tošetovom posthumnom albumu na engleskom jeziku “The Hardest Thing”.

 

Kristijan danas ima 25 godina i veliki je zaljubljenik u muziku. Studirao je na Fakultetu za audiovizualne umetnosti u Skoplju, a prvi korak ka na muzičkoj sceni u Makedoniji napravio je kada je na koncertu posvećenom sećanju na Tošeta 2018. godine predstavio numeru “We are blood” (“Mi smo krv”).

 

 

Kristijan je tada otkrio kako je nastala numera koju je posvetio svom tragično nastradalom ujaku.

 

– Bio sam u Londonu, u studiju Endija Rajta, koji je radio aranžmane i “mastering” za pesme sa posthumnog albuma mog ujaka. Endi je dobio ideju da snimim jednu pesmu.

 

Dugo sam razmišljao i pristao sam. Odlučio sam da pevam o svom ujaku. Tekst pesme se sam izrodio iz naših dugih razgovora o Tošetu, pa zato i nosi toliko simboličan naziv – “Mi smo krv” – otkrio je Kristijan u razgovoru za medije 2018. godine.

 

 

Talentovani mladić u međuvremenu je stasao i postao pravi zavodnik i miljenik mladih devojaka, koje ne prestaju da ga obasipaju komplimentima na društvenim mrežama.

 

A koliko mu nedostaje ujak, koji mu je bio najveći uzor, Kristijan često pokazuje objavljivanjem starih zajedničkih i emotivnih fotografija.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin