SESTRA PEVAČICE iznela ŠOKANTNE DETALJE “Severina dugo koristi narkotike i mentalno je bolesna”

Sestra Severine Vučković, Marijana Popović prijavila ju je za nasilje, a sada je otkrila i šta se dešavalo u stanu njihove majke Ane Vučković.

Marijana je šokirala izjavom o tome da je njena sestra, Severina, osoba koja koristi narkotike kao i da joj je potrebna psihološka pomoć:

– Izuzetno sam potresena ubilačkim nagonom porodičnog nasilja i ne želim komentarisati plaćene i sramne tekstove od PR tima dotične.
Teško je porodici s nekim ko dugo vremena konzumira razne narkotike, a ne želi se podvrći psihološkoj podršci i lečenju. Prostituisati svoju ličnost medijski na štetu i obraz svoje porodice još je jedan devijantan psihološki put dotične – ispričala je Marijana i nastavila u jednako optužujućem tonu.

Foto: Printscreen/YouTube

– Nasrtati stalno na porodicu, učiteljice, socijalne radnice, bivše partnere… Nije to čista glava, a institucije već prethodna četiri meseca po mojoj uredno pisanoj prijavi i upozorenju ništa nisu preduzete.

Zato je ovo sinoć bila posledica napada kroz nesagledavanje ovih posledica na moju raniju prijavu socijalnom centru Maksimir i upravnici Jasni Cesarec, MUP-u Maksimir i DORH-u- ispričala je sestra za hrvatske medije.

Marijana je ispričala kako je u više navrata dobijala preteće telefonske poruke. Kaže da ih je dostavila svim ustanovama.

– Ovo sada je posledica nemara. Zahvaljujem državnim ustanovama, Ministarstvu unutrašnjih poslova Hrvatske, javnom tužitelju, DORH-u, što sam se branila od oštrog predmeta i zadobila ubodnu ranu od agresivne i mentalno upitne osobe.

Ubosti člana porodice i ne pozvati hitnu pomoć je naum s kojim je došla da to obavi. Jadna je država kad dopušta da ovakve osobe javno deluju – zaključila je Marijana Popović.

E-stock/M.Rafailovic

Severinin advokat Jasminka Biloš rekla je kako Severina nije bila uhapšena i da je na slobodi. Dala je svoju izjavu policiji u pogledu krivične prijave koju je protiv nje podnela njena sestra. I Severina će podneti krivičnu prijavu protiv sestre.

BONUS VIDEO:

NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/