Sestra joj bila na samrti, pa od nje zatražila POMOĆ: “Rekla mi je da umire, ODBILA sam je – evo i zašto”

Nedavno je na jednom internet forumu pokrenuta izuzetno delikatna tema kada je jedna devojka otkrila da je svojoj starijoj sestri kojoj je dijagnostikovan tumor na mozgu odbila da čuva decu nakon smrti

Jedna 25-godišnja Britanka, koja se kao mala odselila u Ameriku, podelila je svoju životnu priču sa anonimnim korisnicima jedne socijalne platforme za razmenu mišljenja i iskustava. Naime, ona godinama nema kontakt sa svojom šest godina starijom sestrom kojoj je otkriven tumor na mozgu, a od života joj je, prema prognozama, ostalo još veoma malo. Kako je, prema pisanju njene sestre, muža varala sa mnogim muškarcima, dobila je troje dece, za koje ne zna ko su im očevi. Devojka je odbila zahtev svoje sestre jer “ne oseća dužnost da to radi” i jer ne želi da joj deca unište brak, prenosi “Mirror”.

– Pozdrav svima. Pre nekoliko meseci me je kontaktirala sestra. Rekla mi je da umire. Pronašli su joj tumor na mozgu i ostalo joj je malo vremena. Tražila je od mene da se brinem o njenoj deci nakon smrti, ali sam je odbila, evo i zašto – započela je svoju objavu ova djevojka.

Muž je njenu sestru ostavio zbog brojnih prevara i sada nema kome da se obrati za pomoć, a ne želi da njena deca budu siročad bez igde ikoga.

– Rekla mi je da nema ko da brine o deci kad ona umre. Imala je muža, ali on ju je ostavio jer ga je neprestano varala. Dobila je troje dece van braka s različitim muškarcima. Očekivano, njen bivši suprug ne želi da se brine o toj deci, a ona nije sigurna ko su uopšte njihovi očevi. Kako svoju sestru zaista ne poznajem i ne razgovaramo dugi niz godina, odbila sam je. U mladosti je bila jako zlobna i cinična prema meni. U poslednjih sedam, osam godina videla sam je samo na sahranama naših roditelja. Nemamo kontakt – nastavila je priču ova 25-godišnja devojka iz Britanije.

Dalje je navela da je u srećnom braku i da bi joj deca samo narušila idilu sa partnerom jer ni jedno, ni drugo ne žele decu.

– Kad sam upoznala partnera, odmah sam mu rekla da ne želim imati decu. On je bio istog mišljenja. Možete reći da smo sebični ili ne znam šta, ali to je naš život i naš izbor. Kad bi sad u kuću dovela troje klinaca, uzrasta od šest, tri i jedne godine, to bi nam uništilo život, a verovatno i brak. Dete nije obaveza “samo” do 18 godine, već za ceo život. Ja tu obavezu ne želim. Uprkos tome što mi je plakala preko telefona odbila sam je. Ništa joj ne dugujem – stoji na kraju njene objave.

Ova priča, očekivano, dobila je veliki broj komentara. Jedni su joj čestitali na istrajnosti i stavu, dok su drugi bili sablaznuti, pa su je molili da još jednom razmisli o molbi svoje sestre.

– Iako niste bile u dobrim odnosima, to je ipak tvoja krv. To su tvoji nećaci. Deca donose radost u naše živote – stoji u jednom od komentara.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin