Sestra je nacrtala porodicu u vrtiću ali tu je bila i osoba koju ne poznajemo! KADA JE TETKA UPITALA KO JE ON, ODGOVOR JE SVE ZALEDIO

MOJA sestra je imala zadatak da nacrta našu porodicu u vrtiću ali tu je na slici bila i jedna osoba koju nismo znali. Kada je tetka pitala ko je to onda je odgovor sve zaledio.

 

Svi znamo da djeca tokom svog odrastanja imaju razna viđenja i stalno rade neke stvari koje odraslima ne mogu da budu jasne i svi se pitaju zasto i kako im je to palo na pamet.

 

Sada je takva situacija bila koja je sve iznenadila io tome su svi govorili a samim tim i porodica nije mogla da vjeruje da se ovo dogodilo.

 

Naime, jedna djevojcica je imala zadatak da nacrta svoju porodicu u vrticu dok su bili ali ona je nacrtala sve clanove svoje porodice ali pored njih je bila i jedna nepoznata osoba koja je sve zbunila niko nije mogao vjerovati da se tu pojavila i ona.Kada je tetka uzela sliku i kada je pitala ko je ta osoba i kako se ona nasla tu, sestra je dala odgovor koje je sv nasmijalo do suze.

 

POGLEDAJTE DOBRU SLIKU I TU CE TE VIDJETI I NJEN ODGOVOR!(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:   INSTAGRAMU    I   FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin