Šest muškaraca radilo je DNK da utvrde ko je otac NJENE bebe: Izgladnjivala ju je, a evo i zašto (FOTO)

Buntovan život poznate Plejbojeve zečice

 

Ana Nikol Smit bila je žena koja je očarala ceo svet. Ona je bila američka glumica i manekenka, Plejbojeva zečica i žena koja je očarala muškarce širom planete.

 

Gotovo niko njoj nije mogao da odoli, 90-ih godina ušla je u šemi sa Donaldom Trampom, a još 80-ih godina za njom je potpuno poludeo bogati naftni preduzetnik Dž. Hoverd Maršal. Ona je tada pristala da se uda za njega iako je on imao 89 godina.

 

 

Mnogi su smatrali da je Ana ušla u brak sa njim iz koristi, ali ona je ove navode oštro demantovala.

 

– Niko me nikada pre nije voleo i poštovao kao on, i volim ga zbog toga. Dosta mi je toga da me optužuju da sam sponzoruša. Jednostavno me uzbuđuju staračke pege. Niko me nije poštovao, voleo i radio sve te stvari za mene, rekla je ona o svom starijem suprugu.

 

– Trošio je milione na mene, to baš i nije neki novac – jednom je izjavila.

 

Nakon nešto više od godinu dana Hovard je preminuo. Ona je nastavila da troši njegov novac, a 1996. godine je objavila bankrot. Završila je na sudu sa sinom svog pokojnog muža koji je tvrdio da je brak njegovog oca i starlete ništavan, a kao razlog za to naveo je činjenicu da je njegov otac bio star i senilan.

 

Loše se snalazila u situaciji u kojoj se našla, podvrgnula se plastičnim operacijama nakon što nije uspela kao glumica i model, a onda je počela i da se drogira. U jednom trenutku ostala je u drugom stanju.

 

– Sama sam otkako mi je suprug umro. Uglavnom sam kod kuće, ne izlazim. Teško je ići na satanke kada ste stalno kod kuće. Tada vas niko ne želi – objasnila je nekoliko meseci pre nego što je ostala trudna.

 

Porođaj ove manekenke pratio je ceo svet preko televizijskih kamera, ipak postavljalo se samo jedno glavno pitanje, ko je otac njene devojčice? Čak šest muškaraca radilo je DNK test, a ona je tvrdila da je otac njen pokojni suprug. Naime, govorila je da je zaledila njegovu spermu i uz pomoć nje zatrudnela.

 

Ipak, kasnije se ispostavilo da je otac devojčice Leri Brikhed s kojim se neko vreme zabavljala. Ana je nastavila da čuva svoju devojčicu, ali je imala nesvakidašnje načine brige. Od bebinog rođenja želela je da njeno dete bude top model, pa ju je izgladnjivala, tvrdi dadilja deteta.

 

– Iako je znala da je ispravna količina hrane 84 grama svaka tri sata, ona je insistirala da joj dajem 70 grama – pričala je dadilja.

 

Svega sedam meseci nakon što je na svet donela devojčicu Danielin, Ana Nikol Smit tragično je preminula, nakon što je popila nekoliko različitih lekova, što je obdukcija i potvrdila. Njenu devojčicu nastavio je da odgaja biološki otac, a sada je srećna tinejdžerka.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)