SEOSKA PROFESORKA (42) uhvaćena DOK je IMALA odnose SA ĐAKOM (13) – ČISTAČICI pozlilo OD PRIZORA, radili su TO NA KLUPI

Marka Bodin (32), nekadašnja profesorka engleskog jezika u školskom okrugu Tombol u Teksasu, koja je godinama imala intimne odnose sa maloletnim učenikom, može se smatrati izuzetno srećnom ženom.

Naime, sudija Okružnog suda Haris Greg Glas strpao je u zatvor na samo 60 dana i uprkos tome što je tužilaštvo insistiralo da iza rešetaka provede barem sledeće dve decenije.

Pored toga, Bodin neće morati odmah u zatvor zato što se nedavno porodila, a na izdržavanje kazne mora da se javi najkasnije do 5. juna 2023. godine, što će joj ostaviti sasvim dovoljno vremena da se prijavi kao s*ksualni prestupnik.

Foto: Policija

Takva klasifikacija zakonski će je pratiti doživotno, a uz to će se narednih deset godina nalaziti na izdržavanju uslovne kazne.

Marka Bodin priznala je krivicu za teško s*ksualno zlostavljanje deteta mlađeg od 14 godina, a njena neprimerena veza izašla je na videlo prošle godine kada je direktoru priznala da je uznemirava bivši učenik.

Kazala mu je da 16-godišnjak preti da će zbog nje povrediti sebe, a kada su dečaka istražitelji upitali zašto mu je to namera, čuli su dosta više od očekivane priče o nesrećnom zaljubljivanju jednog tinejdžera u atraktivnu nastavnicu.

Dečak je istražiteljima ispričao da se sa Bodin sprijateljio dok su igrali igru Fortnite na internetu, da su potom počeli da razmenjuju eksplicitne fotografije, ali i imaju idnose nedugo nakon što je on napunio 13 godina.

Njihova veza trajala je sledeće tri godine, a Bodin se čak nakon razvoda preselila u dečakov stambeni kompleks. Imali su odnose u učionicama i automobilima sve dok se “veza” nije zakomplikovala, a na suđenju je pojašnjeno i da dečak nije otac bebe koju je Bodin donela na svet.

– Srce mi je slomljeno zbog podnosioca pritužbe i njegove porodice. Silno sam razočarana ishodom, što kao tužiteljka koja brine o zlostavljanoj deci, a što i kao građanin okruga Haris – prokomentarisala je izrečenu kaznu tužiteljka okruga Haris Džana Osvald, inače šefica Odeljenja za zločine protiv dece.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/