Selma Bajrami je majka i maćeha: PRIHVATILA JE TROJE DJECE SVOGA NOVOG LJUBAVNIKA DENISA

Selma Bajrami je majka i maćeha: PRIHVATILA JE TROJE DJECE SVOGA NOVOG LJUBAVNIKA DENISA

 

Ne zna se koji joj je muškarac po redu u životu, ali Selma Bajrami je opet sretna u ljubavbnom živoru. Skoro osam mjeseci uživa i u ljubavi sa svojim dečkom Denisom Kurdalijem. Oni žive u Beču, ali često putuju Evropom, tamo gdje Selma nastupa.

“Denis je moja bolja polovina. Ispunjena sam, sretna. On je muškarac mog života. Samohrani je otac. Ima troje djece, upoznali smo se u Beču – kazala je Selma Bajrami, te dodala:

 

“Djeca su nam se upoznala, odlično se slažu. On je samohrani otac, ja sam samohrana majka. Kupilo me je kako se ophodi prema svojoj djeci – dodala je pjevačica, koja sve vrijeme nije skidala osmijeh sa lica, dok je njen novi dečko došao u Beograd u šarenoj košulji na kratke rukave.

 

“Upoznali smo se dok sam išla na kurs njemačkog jezika. Držao je u ruci neke kolače, pitao me je hoću li jedan. Rekao je da je njegova mama to pravila, uzela sam, i ostatak je istorija – zaključila je Selma, dodajući da su je kao maćehu Denisova djeca sjajno privatila, a da je i njen sin Daris jako vezan za njenog sadašnjeg životnog saputnika.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin