SELJAK VIDEO ŠTA JE KRAVA OTELILA I SLEDIO SE OD ŠOKA: To STVORENJE ne bi trebalo da postoji (VIDEO)

Krava, nam nije dozvolila da joj se približimo

Brazilski stočar Elidan Oliveira Souza zatekao je u štali dvoglavo tele kada se otelila jedna o njegovih krava.

“Mutant” mladunče rođeno je na farmi u selu Tapera do Peike u državi Bahia, ali je poživelo samo četiri dana.

– To je retka pojava, neobičan slučaj. Moja ćerka je bila zapanjena jer nikada nije videla tako redak događaj – kazao je Elidan za lokalne medije, prenosi Dejli star.

Majka je, kako kaže, sve vreme bila zaštitnički nastrojena i branila je da mu se priđe, ali ipak nije uspelo da preživi težak deformitet.

– Krava, nam nije dozvolila da joj se približimo. Hteli smo da je nateramo da doji tele, da se ponaša kako treba – objasnio je on.

Prema rečima stručnjaka, životinje rođene sa takvim genetskim abnormalnostima obično su ili mrtvorođene ili umiru ubrzo nakon rođenja. Elidan je obavestio veterinare i zakazao pregled, ali je već bilo kasno.

– Hteli smo to da uradimo danas popodne, da bi mogli da ga pogledaju, ali je tele uginulo pre toga – rekao je stočar za medije.

Brazilski profesor i veterinar Džeferson Filgeira Alsindo rekao je da se genetski poremećaj kada se mladunče rodi sa dve glave naziva “dicefalija”. Stručnjak je objasnio da je moguće da se životinje rode sa dicefalijom čak i ako njihovi roditelji nisu u srodstvu, ali se verovatnoća povećava kod incesta.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin