“Sekli su me naživo, a njega reanimirali”: Jelena Bačić Alimpić se prisetila najveće TRAUME

Jelena Bačić Alimpić godinama je bila jedno od najpopularnijih TV lica, a nakon što se povukla sa malih ekrana, posvetila se pisanju romana.

Koliko je vezana za svoju decu Jelena je u više navrata javno govorila, a sad je otkrila da imala težak porođaj, te da joj je sin umalo umro pri rođenju.

-Ponosna sam na svoje dvoje dece, za svaku majku je rođenje njene dece nešto najlepše u životu. Njihov dolazak na svet bio je dramatičan, pomalo užasan, kao i sve u mom životu. Ništa kod mene nije normalno, pa ni to. Imala sam jako tešku trudnoću s Markom, te je on rođen sa Apgar skorom jedan kroz jedan, a to znači da nije disao, da su ga reanimirali, mene su naživo isekli celu, davana nam je indukcija na nestručan način, ja mogu samo bogu i doktorkama Gordani i Radojki da zahvalim što smo danas živi – rekla je ona, i dodala:

– Njima ću biti zahvalna dokle god sam živa. Tri dana se nije znalo hoće li Marko preživeti, bio je u inkubatoru, ali eto, kažem, bogu hvala. Danas je on, što se kaže, zdrava oženjena momčina! Dunja je poranila dve nedelje, pa se skoro rodila u kolima. Porađala sam se na parkingu, tako da, šta da kažem, sem da kod mene nikad ništa nije normalno.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin