ŠEICIMA JE PRESKAKALO SRCE ZBOG VATRENE HRVATICE: Muškarci “balavili” na nju sve dok nisu videli kakva je bez fotošopa

0

Ivana Knol postala je jedna od najpoznatijih Hrvatica zahvaljujući svom atraktivnom izgledu. Ona je dospela u žižu jasvnosti nakon što je bodrila Hrvatsku reprezentaciju na Svetskom prvenstu u fudbalu. Atraktivna Hrvatica tada je proglašena najzgodnijom navijačicom u Kataru, a o njoj su nedeljama brujali svetski mediji.

Ona je upela da raspali maštu i bogatim šeicima, koje je oborila s nogu dok su je pohotno gledali. Međutim, mnogi su je osudili smatrajući da koristi fotošop, te da uživo nije tako atraktivna i lepa kao na slikama koje postavlja na društvene mreže.

Ivana Knol
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ivanu na Instagramu prati preko 3 miliona ljudi, a svojim zanosnim oblinama mami muške uzdahe. Paparaci su uslikali Ivanu na letovanju u Španiji, a tom prilikom njene slike bez fotošopa ugledale su svetlo dana.

foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ivana je na plaži u Marbelli paradirala u minijaturom bikiniju s tangama, u kojem je otkrila sitne nesavršenosti na telu koje inače vešto briše u fotošopu.

Njene fotografije znatno se razlikuju od onih koje sama deli na Instagramu. Međutim, uprkos malim nesavršenostima izgledala je zavodljivo.

Inače, Ivana se 2016. godine takmičila na izboru za Miss Zagreba i osvojila je titulu druge pratilje. Iste godine, osvojila je istu titulu na takmičenju na izboru za Miss Hrvatske. Uspela je da uđe u finale kao Miss dijaspore, ali ni tada nije uspela da osvoji krunu.

1 / 6 FOTO: SPLASHNEWS.COM / SPLASH / PROFIMEDIA

Ivana je tada imala potpuno drugačiji izgled, imala je manje obline, sitniju građu, a lice joj je takođe bilo drugačije.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *