“Sedela sam na stepenicama i PLAKALA”: Konstrakta otkrila nove DETALJE iz svog života nakon Evrovizije

Naša predstavnica na Evroviziji Ana Đurić Konstrakta zauzela je visoko peto mesto, a još boljeg plasmana koštali su je glasovi žirija, koji je bio surov prema njoj i dao joj čak 23 nule, dok ju je publika dovela u top pet najboljih pesama na prestižnom muzičkom takmičenju.

Konstrakta iz dana u dan sve više intrigira javnost, a koliko je skromna, govori i činjenica da ona ne smatra da je velika zvezda.

Naime, koliko je ekstravagantna na sceni, toliko je u privatnom životu skromna i prizemna žena. Osim što voli da se vozi gradskim prevozom, Konstrakta tvrdi da će njena popularnost kroz nekoliko meseci nestati, što nikada ne bi priznale ni mnogo manje zvezde od nje.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

– Ja volim da sednem, koliko god to bizarno zvučalo, u gradski prevoz i gledam kroz prozor oko 11 sati, kada nema nikoga. Voziš se, gledaš kroz prozor, imaš taj momenat sam sa sobom da možeš nešto da isprocesuiraš – rekla je ona u emisiji “TV lica – kao sav normalan svet”, a kada je voditeljka prokomentarisala da je to neobično za nekog ko je zvezda, Đurićka je poentirala:

– Nisam ja zvezda. Mislim, ja sebe ne smatram velikom zvezdom. U ovom trenutku je pažnja na meni. Ne verujem da će to dugo da traje, ova popularnost i sve ovo oko mene. Do kraja ove godine, na primer. Ali nisam ja nikad bila ne znam koja zvezda. Kada sam se vratila iz Torina, plakala sam na stepenicama kada sam videla natpise i balone što su za mene spremili stanari moje zgrade. I dalje se iščuđavam kako se stvari odvijaju oko mene. Ja nisam uobičajena osoba, a dobila sam pažnju – to smatram uspehom.

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)