SEĆATE SE KRSTINJE? SVI SU JOJ SE DIVILI JER JE SMRŠALA, A POGLEDAJTE JE SADA: Nove slike na Instagramu ostavile sve bez reči (FOTO)

U današnje vreme mnoge poznate zvezde koje nam dolaze sa domaže estrade, uvek na Instagramu i na facebooku ostavljaju samo svoje fotke gde jako lepo izgledaju, i koje su urađene jako dobro u foto šopu.

Svakako da su šampioni Jelena Karleuša i Dara Bubamara, koje definitivno bez foto šopa ne izlaze ni po mleko i prodavnicu bez toga.

 

 

Mi se tako danas fokusiramo na krstinju Todorović koja je se pojavila na Zvezdama Granda, i njena karijera je tek sada krenula sa uzlaznom putanjom. Pre nego što je postala slavna, ona je postala poznata po tome, kada je prvi puta izašla na binu i završila sa nastupom pred žirijem ovog takmičenja, doživela je veliku neugodnost.

Odmah su je svi pohvalili za pevanje, a Jelena Karleuša je bila brutalna u vezi njene kilaže, a Saša je bio puno umereniji te joj rekao da od nje očekuje da se na kraju kada bude veliko finale pojavi u mini suknji.

Suptilno joj je poručio da mora smršati, a oan je shvatila da nema šanse da smrša tako brzo, te je pribegla operaciji želudca. Tako da je itekako smršala, i kada je došlo veliko finale, ona je stvarno bila u mini suknji i izgledala je potpuno nestvarno ako se uzme u obzir kako je izgledala na početku samog takmičenja.

 

 

Sada je objavila i fotku na Instagramu, te je pobrala jako puno lajkova i pozitivnih komentara. Pogledajte i sami, i svakako nam javite vaša mišljenja o Krstinji Todorović? Da li je mogla ostvariti bolji plasman u ovom takmičenju?

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)