Sećate li se nje i LEGENDARNE izjave “NESAM ŠKOLOVALA?” Zanemićete kada vidite kako Đejlana danas igleda, a tek ŠTA RADI, auuuu(FOTO)

 

Samo kada ukucate bilo koji pojam na google, danas možete apsolutno da nađete sve i svašta. Koji god pojam da ukucate na Search, moraćete da nađete na platformi You Tube ili google. Jako je interesantno, da uvijek mora biti neka osoba koja radi u potpunosti istu stvar, baš kao i vi.

Međutim, neke stvari i nisu baš toliko dobre, jer uvijek postoji opcija da ostaje trag iza vas. Šta god da ste uradili, vaš video zapis ili slika će da opstane na internetu. Da li ste ikada razmišljali o tome?

Vjerujemo da ste do sada jako puno puta se prisjetili nekog događaja ili video snimka od prije par godina, i onda ga ope možete proguglati i naći na internetu.

Mi ćemo vas danas podsjetiti na jednu jako neobičnu izjavu od prije 8 godina, koja je nasmijala baš cijelu regiju,  a koja je postala i više nego popularna za jako kratko vrijeme. Tada su jednu romkinju pitali koliko ima djece i da li idu u školu, ona je odgovorila “NESAM ŠKOLOVALA”.

 

Ime ove djevojke je Đeljana, a ona je tada imala 8 godina, a danas ima 15 i redovno pohađa nastavu, edukovala se za razliku od svojih prijateljica, i može se reći da je izrasla u prelijepu djevojčicu, i to je za svaku pohvalu. Ipak nije kasno za neke stvari, pogledajte kako ona danas izgleda.

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)