SEĆATE LI SE DEČAKA KOJE JE SA DVE GODINE PUŠIO 40 CIGARETA DNEVNO? Porastao je i izgleda potpuno drugačije

Najbucmastiji na svetu koje je pušilo 40 cigareta dnevno i pretrpavao se hranom, prestao je sa svojim porocima i sada je neprepoznatljiv.

Ardi Rizal postao je internet senzacija koja izaziva zgražavanje nakon što je proširila vest o tome da mališan sa samo dve godine puši dve kutije cigareta na dan.

Bio je najbucmastiji dečko na svetu, pušio je čak 40 cigareta dnevno i prejedao se hranom, ali sada je potpuno neprepoznatljiv.

Ranije je gojazni dečak pio tri litra masnog kondenzovanog mleka dnevno, ali sada se hrani svežom ribom, voćem i povrćem.

Ardi je za “CNN” izjavio da je pušenje bio težak porok od kojeg se trebalo osloboditi.

“Bio mi je tešak proces prestanka. Kada ne bih pušio, osećao bih kiselinu u ustima i vrtoglavicu”, rekao je on za mrežu. “Sada sam srećan. Osećam više energije i moje telo je puno vitalnosti.”

Dečak sa cigaretom
foto: preentscreen/Youtube
Uz vladinu intervenciju i intenzivnu specijalističku negu, Ardijevi roditelji su uspeli da ga oslobode nikotinske zavisnosti.

Njegova mama Dajana je ispričala da je Ardi bio jako besan svaki put kad mu je oduzimala cigarete.”Plašila sam se za njegovo zdravlje. Bilo me strah da će umreti. Bio je jako nervozan, udarao je glavom u zid svaki put kad odbijem da mu dam cigaretu”, rekla je njegova majka.

Prema rečima njegovih roditelja, Ardi je počeo da puši kada mu je otac dao prvu cigaretu kad je imao samo 18 meseci.

Nakon što je ostavio cigarete, Ardi je brzo razvio ljubav prema nezdravoj hrani i dobio višak kilograma, što je navelo njegove roditelje da potraže stručnu pomoć.

Sada, uz pomoć stručnjaka za ishranu, Ardi je slobodan od svih zavisnosti i odlično se snalazi u školi.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin