Scene horora: POJAVIO SE NA VRATIMA NAKON ŠTO JE SAHRANJEN

Muškarac (62) iz Meksika i njegova porodica proživjeli su scenu kakva graniči sa nekim horor filmom.

Riječ je o Laurenziju Armendarizu, koji se pojavio na kućnom pragu svog doma ubrzo nakon što je održana njegova sahrana, a nevjerovatna priča o propustu nadležnih službi dospjela je u žižu svjetske javnosti.

 

 

Naime, on je prije par dana otišao da radi u neimenovanom i dosta udaljenom mjestu, međutim, nakon što mu se izgubio svaki trag, porodica je obavijestila policiju, koja je navodno pronašla tijelo muškarca upravo tamo gdje je Armendariz trebalo da se nalazi.

 

 

Međutim, umjesto da nadležne službe utvrde identitet preminulog prema svim protokolima, tijelo je odmah proslijeđeno porodici, jer su nadležni zaključili da ima identične fizičke karakteristike.

 

 

Iako je porodica na pokojniku uočila neke razlike, rečeno im je da je to sasvim normalno i da su pojedini detalji koji ih zbunjuju posljedica smrti.Tako je porodica organizovala sahranu, ali samo neki sat kasnije uslijedio je šok.

 

“Trebalo je to da vidite. Bila su to užasnuta i iznenađena lica kada sam usred noći stigao kući”, prepričao je situaciju Armendariz za list Razón de Méxiko.

 

Lokalni mediji u nastavku su prenijeli da sada slijedi ekshumacija i utvrđivanje pravog identiteta preminulog muškarca, dok Armendariza čeka birokratska zavrzlama i dokazivanje da je zapravo – živ…(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin