Scena na GROBLJU zgrozila ožalošćene: Besramni pogrebnici su to radili pred SVEŠTENIKOM, jedan je uhapšen

Prvo su se posvađali, a onda su počele da sevaju pesnice

 

Ožalošćeni koji su u subotu sahranjivali svoje voljene na groblju Rukvud u Sidneju ostali su zaprepašćeni scenom koja im se odigravala pred očima.

 

Vlasnici dva pogrebna preduzeća na groblje su stigli u isto vreme i naočigled svih počeli da se svađaju i tuku, zbog čega je na kraju morala da reaguje i policija.

 

Svedoci su rekli da se Pol Lehud koji vodi jednu pogrebnu službu pojavio ispred upravne kancelarije groblja baš u isto vreme kada i Džon Frensis, koji je gazda rivalskog preduzeća.

 

Prema standardnoj proceduri, pogrebna preduzeća se moraju prijaviti u kancelariju pre nego što kolima prevezu pokojnika do grobnog mesta, piše “Dejli mejl”.

 

Međutim, dok su žurili da se prijave, pogrebnici su počeli da se svađaju, a Lehud je zatim prišao Frensisu dok je sedeo u automobilu i udario ga pesnicom u lice, zbog čega su mu prokrvarili nos i usna.

 

– Bilo je užasno! Sveštenik je sedeo pored čoveka koji je bio povređen. To je nepoštovanje i sramota – ispričali su svedoci.

 

Obe kompanije i policija potvrdili su da se ovaj bizaran incident zaista dogodio, a iz stanice napominju da su policajci pozvani na groblje zbog prijave o napadu, gde im je rečeno da je 57-godišnji muškarac više puta udario u lice drugog muškarca nakon svađe.

 

– Nakon istrage, policija je uhapsila 35-godišnjeg muškarca oko 15 časova. Optužen je za napad i nanošenje telesnih povreda. Dobio je da plati kauciju i da se pojavi na lokalnom sudu 28. jula 2022. Veruje se da su muškarci poznati jedan drugom – rekli su iz policije.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin