SAZNALA DA JE DEČKO SA KOJIM SE VIĐA OŽENJEN, PA POZVALA NJEGOVU SUPRUGU: Sve je očekivala osim ovakve reakcije! ŠOK!

Nije ni slutila da će joj ovako nešto reći

Devojka je na TikTok-u objavila detalje ljubavne priče koja se nije slavno završila. Naime, ona se nekoliko nedelja dopisivala sa jednim muškarcem na Tinderu.

Upoznali su se, sve je teklo savršeno i uplovili su u vezu. Kada je otišla kod njega, vodili su ljubav, a po završetku, devojka je otišla u kupatilo. Tada je usledio šok.Došla sam, sve je prošlo dobro, bili smo u dnevnoj sobi i razgovarali, a onda su se stvari, naravno, preselile u spavaću sobu. Posle vođenja ljubavi pitala sam ga da li mogu do kupatila i primetila sam da se čudno ponaša”, rekla je Hejli i dodala:

“Oklevao je pre nego što je rekao da mogu. Otišla sam u kupatilo i vidim da peškir pokriva nešto. To je bila polica, a na njoj su se nalazile dve četkice za zube od koje jedna roze boje. Osim toga, bilo je mnogo proizvoda za kosu. Izašla sam i pitala ga da li je u vezi”, rekla je devojka.

Njegov nonašalantni odgovor ju je još više izbacio iz takta.

“Rekao je: ‘Da, izvini, trebalo je da ti kažem da sam oženjen’. Poludela sam, pitala sam ga da li se šali sa mnom, a on mi je tražio da ćutim i ništa ne govorim”, otkrila je Hejli.

Devojka je objasnila da nikada ne bi rekla njegovoj supruzi, ali da je većina korisnika društvenih mreža bila za to. Na kraju je odlučila da ode kod njegove žene i snimi ceo razgovor,piše Stil

“Zdravo, izvini, ovo mi je malo čudno. Zapravo, dolazim samo da razgovaram sa tobom. Zovem se Hejli. I zapravo sam bila ovde pre neko veče sa nekim ko se zove Piter”, započela je razgovor.

“Peiter? Moj muž? Šta se dogodilo? Kako mogu da vam pomognem?”, uzvratila je supruga.

Hejli joj je rekla da su se Piter i ona upoznali preko Tindera, kao i da su imali intiman odnos, a njen odgovor i hladan ton su je ostavili u šoku.

“Da? Šališ se? O čemu pričaš?” odgovorila je žena.

“Imala sam osećaj da se to dešavalo neko vreme, da budem iskrena, kao da sam sada šokirana. Srediću to sa njim, sada nemam vremena da se bavim time”, zaključila je ona.

“Tako mi je žao, mrzim što sam osoba koja treba ovo da ti kaže, ali mnogo ljudi mi je govorilo da treba da te obavestim. Znaj da se desilo jednom”, rekla je Hejli, na šta joj se žena samo hladno zahvalila.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit SERIJA LJEPŠA SAM OD TEBE na LINKU ISPOD 2022

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/09/lepsa-sam-od-tebe-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin