Saznajte koja poza u SE´”SU je idealna za vaš horoskopski znak!

Volite li da čitate šta vam poručuju zvezde o poslu, zdravlju i ljubavnom životu, onda je naredna tema kao stvorena za vas.

 

Saznajte koja je poza u seksu idealna za vaš horoskopski znak.

Ovan

Za uzbudljive Ovnove seks je prava avantura kojoj je malo začina uvek dobro došlo. Žena leži na stomaku na ivici kreveta tako da joj telo od struka visi preko ivice. Muškarac iza nje kleči na podu (ili je u čučnju), naslanja ruke na njene bokove i diktira igru.

Bik

Poza „makaze“ idealna je za ovaj znak. Muškarac leži na leđima, jedna mu je noga ispružena, a druga savijena u kolenu kao da se sunča. Žena seda na muškarca tako da njegovu savijenu nogu stavlja između svojih butina.

Blizanci

Dogi stajl s nekoliko promena odličan je odabir za Blizance. Žena kleči na krevetu ili je naslonjena na sto, lavabo ili ogradu, a muškarac je iza nje. Muškarac kleči ili stoji i diktira tempo igre.

Rak

Osećajnim Rakovima prijaće nešto više intime. Poza „kašike“ u kojoj muškarac i žena leže na boku pripijeni jedno uz drugo odličan je odabir. Ako želite da dodate malo začina, neka žena savije gornji deo tela prema napred u L položaj, a muškarac diktira igru i privlači partnerku držeći je za kosu ili ramena.

Lav

Muškarac leži na leđima, a žena sedi na njemu tako da ga gleda u oči, a savijenim nogama ga obgrli s obe strane bokova i naslanja se na ruke. Žena se poigrava kretanjima u svim smerovima, za koje su zaduženi bokovi.

Devica

Device vole da budu u centru dešavanja, a vizualno ih jako uzbuđuje. Njihova omiljena poza je dogi stajl. Za malu promenu partner neka klekne na jedno koleno i osloni se na drugu nogu, a partnerka u potpunosti spusti gornji deo tela.

Vaga

Misionarska poza će oduševiti sve Vage. Muškarac leži na partnerki naslonjen na ruke, a žena podiže noge na njegova ramena i pomerajući bokovima dodatno draži partnera.

Škorpija

Poza za super žene u kojoj muškarac leži raširenih nogu, savijenih u kolenima, a žena kleči na njemu nagnuta prema napred i naslonjena je na ruke. Muškarac podiže njenu zadnjicu i diktira igru.

Strelac

Impulsivnim Strelčevima malo egzibicija uvek dobro dođe. Žena leži na leđima, a muškarac ispred nje kleči. Žena podiže karlicu i stavlja noge na partnerova ramena, pa približava telo do položaja idealnog za penetraciju (zavisi od visine partnera). Muškarac pridržavajući bokove diktira tempo.

Jarac

Ova poza zaista zahteva inicijativu, što će se svideti muškarcima. Reč je o klasičnoj pozi u kojoj žena sedi ili čuči na muškarcu, pa pokretima i gibanjem bokova diktira tempo i intenzitet seksa.

Vodolije

I u slučaju Vodolija, žena kontroliše igru. Muškarac sedi na krevetu naslonjen na zid kao u fotelji, a žena čuči na njemu okrenuta u istom smeru. Muškarac postavlja ruke ispod njene zadnjice i diktira brzinu i dubinu penetracije.

Riba

Kompleksne i strastvene Ribe vole akciju i vratolomije u seksu. Žena stane u položaj kao da će da napravi stoj na rukama, a muškarac joj prilazi i podiže noge kao u tačku, prisloni je na svoje telo i namešta u položaj koji je ugodan za oba partnera.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin