SAZNAJE! Otkriveno ko su najnoviji svedoci u istrazi ubistva Danke Ilić, jedan je od KRUCIJALNE VAŽNOSTI

0

U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru za 5. jul je zakazano saslušanje novih svedoka u istrazi ubistva dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, koju su, kako se sumnja, usmrtili radnici JKP “Vodovod” iz Bora, Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50), a kako ekskluzivno saznaje Kurir, saslušanje jednog od njih je od velikog značaja za istragu!

 

 

 

Srđan Janković i Dejan Dragijević

 

 

– U pitanju su dvojica komšija iz Banjskog Polja, od kojih se ne očekuje ništa krucijalno. Međutim, nadležnima se javio muškarac iz Bora, koji je treći svedok, a koji je rekao kako je džogirao baš u vreme kada su osumnjičeni bili na smetlištu i navodno bacili telo – kaže izvor za Kurir i dodaje:

 

 

– Šta je tačno video, zašto se tek sada javio, znaće se u petak. Postoji mogućnost da njegovo svedočenje dokaže da su zaista na smetlištu bacili ubijeno dete…

 

 

Inače, osumnjičeni Dejan Dragijević koji je na saslušanju u tužilaštvu posle hapšenja priznao zločin i detaljno ga opisao, zatražio je da ga tužilaštvo ponovo sasluša.

 

 

Advokat Vanja Živković nam je kazala da do danas nije dobila ni potvrdan ni odričan odgovor hoće li tužilaštvo prihvatiti ponovno saslušanje njenog branjenika Dejana Dragijevića.

 

 

Inače, u obrazloženju zašto želi dodatno saslušanje, Dragijević kaže “radi razjašnjenja okolnosti i iznetih činjenica koje je dao na zapisnik prilikom saslušanja 05.04.2024. godine”.

 

 

Podsećanja radi, za Dankino ubistvo osumnjičeni su Srđan Janković iz sela Luka i Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot kod Bora, koji je inače priznao zločin, rekavši da su vozilom JKP “Vodovod” udarili devojčicu, nakon čega je on zadavio golim rukama.

 

 

Takođe je otkrio da su mu u sakrivanju devojčicinog tela pomogli otac Radoslav i sada već pokojni brat Dalibor, koji je, podsetimo, preminuo u Policijskoj upravi Bor nekoliko sati posle hapšenja.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU    I  FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *