SAVRŠEN IZGLED NIJE BIO DOVOLJAN DA KUPI LJUBAV: Šminku je prodavala da bi preživela, a muškarca nije umela da zadrži

Nikol Šerzinger stekla je svetsku slavu kao vodeći član grupe „Pussycat dolls“. Svoju karijeru dugu nekoliko decenija uspešno održava bez skandala, a ponosno ističe da sve stekla sama.

Naime, pevačica koja se danas “kupa u novcu”, nekada je bila izuzetno siromašna, te je čak prodavala i krv kako bi zaradila.

Nikol Šerzinger
foto: Matt Crossick / PA Images / Profimedia

– Najsiromašnija sam bila kada sam studirala. Davala sam krv kako bih se dokopala novca – rekla je ona za „Cosmopolitan“.

Inače, Nikol je poreklom sa Havaja, a odrasla je u skromnoj porodici, pa je pored gore navedenog, zarađivala i šminkanjem i pranjem sudova po restoranima.

Nedavno je napunila 45 godina, koje su u njenom slučaju samo broj. Sada živa u svemu što je stekla, ali često ističe da joj nije bilo uopšte lako. Njeni roditelji nisu bili imućni, pa je sama zarađivala novac za svoje obrazovanje.

Nikol Šerzinger
foto: Sebastian Gabsch / imago stock&people / Profimedia

Radila je razne stvari – prodavala je šminku, pevala opere u italijanskom restoranu, a ono što je mnoge šokiralo jeste da je prodavala krv.

– Najsiromašnija sam bila kada sam studirala. Davala sam krv kako bih se dokopala novca – istakla je Nikol.

Otkrila je i da su joj najčešći obrok bile palačinke s vodom, jer su bile jeftine i dugo su je držale sitom.

Nikol Šerzinger
foto: Printscreen Instagram – nicolescherzinger

Nikol je poznata po burnom ljubavnom životu.

Imala romansu sa bugarskim teniserom Grigorom Dimitrovim, a kako se pričalo, on je bio taj koji je raskinuo jer on nije imao ozbiljne namere sa njom. Takođe, Nikol je sedam godina bila u vezi sa vozačem Formule 1 Luisom Hamiltonom, a kako je on jednom rekao, vezu su okončali jer zbog obaveza nisu mogli često da se viđaju.

1 / 4 FOTO: VARIOUS/POOL SUPPLIED BY SPLASH NEWS / SPLASHNEWS.COM / SPLASH / PROFIMEDIA
Jasno je da Nikol ispred ljubavnog života postavlja posao kao prioritet, pa se to pokazalo kao iskustvo i praksa. Zbog toga su je bišvi ostavljali.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/