SAVJET BABA VANGE: Ako želite UVIJEK IMATE PARA U NOVČANIKU, evo šta treba da uradite!

Prema Babi Vangi, postoje određene smjernice koje treba slijediti kako bi se postigla obiteljska sreća. U svom domu morate držati srebrne strane novčić kao talisman za privlačenje sreće. Kako bi sve u životu išlo glatko, savjetuje se pričekati mladi mjesec i preurediti namještaj. Osim toga, važno je ne bacati napola pojeden kruh, čak i ako je ustajao ili pokvaren, jer to može izazvati da bogatstvo napusti kućanstvo. Umjesto toga, preporuča se kruhom hraniti životinje ili ptice.

U nesretnom slučaju da sreća nije na vašoj strani, zadesit će vas zadatak da posipate sol po svakoj prozorskoj dasci u kući. Dopustite mu da počiva tamo do povratka sreće. Kada dođe u vrijeme, sol se mora pažljivo očistiti (bez ikakvog kontakta s golim rukama), staviti u vreću i ukloniti iz prostora kako bi se položila u grob.
Kako vrag ne bi svjestan vaše sreće, običaj je da se prilikom dijeljenja radosti s drugim tri puta pokuca na drvo i tri puta pljune preko lijevog ramena.

Kad vam desna noga zakleče, to je upozorenje na nadolazeću nevolju. Da biste spriječili, jednostavno desnom nogom triput udarite o tlo dok izgovarate čaroliju: “Približite se nemiru i udaljite se od moje prisutnosti.” Nasuprot tome, posrtanje lijevom nogom označava udarac sreće.

Kako bi se privukla sreća, ispod tepiha se može staviti mahovina, za koju se zna da potiče protok novca. Važno je napomenuti da se posuđivanje i brojanje novca obavlja isključivo u jutarnjim satima; bavljenje ovim aktivnostima noću može rezultirati nedostatkom financijskog obilja.

 

Kako biste bili sigurni da je vaš poklon novčanik praktičan i cijenjen, razmislite o tome da unutra umetnete novčanicu ili kovanicu. Ova promišljena gesta ne samo da dodaje korisnost daru, već također osigurava da će primatelj otkriti nešto novca u svom novom novčaniku. To je situacija u kojoj svi dobivaju i koja će sigurno razveseliti i povećati njihovo financijsko blagostanje.

 

Nije preporučljivo mijenjati novac između ruku nakon što sunce zađe, jer to može rezultirati smanjenjem bogatstva. Umjesto toga, povoljnije je staviti novac na površinu kao što je stol ili ga čak baciti na pod, dopuštajući primatelju da ga uzme.

Kako bi se izbjeglo simboliziranje stanja osiromašenja, savjetuje se ne stavljati ključeve ili šešire na stol, kao i suzdržavati se od sjedenja na njima. U slučaju da se ogledalo u vašem stanu napukne, preporuča se da njegove krhotine očistite vodom i potom zakopate ispod površine zemlje kako biste spriječili eventualnu nesreću.

 

U slučaju da je osoba dulje bolovala u blizini ogledala ili je u tom prostoru došlo do nemira ili svađe, potrebno je očistiti ogledalo svetom vodom. Ako netko želi izbjeći razumijevanje teškoća siromaštva, gladi i oskudice, najbolje je suzdržati se od zabadanja noža u štrucu kruha. Savjetuje se ne nuditi sitniš za sol ili kruh potrebitima, jer to može nenamjerno rezultirati vlastitom neimaštinom.

Nadalje, preporučljivo se održava od pražnjenja posljednjih preostalih novčića iz novčanika.

Ako nabavite novi novčanik, zadržite neko vrijeme svoj vrijedan zlatni nakit. Na kraju će se manifestirati blagostanje, a to će slijediti i značajno bogatstvo.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

KLIKNI OVDJE               www.rbsm-serije.com

Pratite nas na              INSTAGRAMU              I              FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin