Sav novac sa turnira dao je za njeno lečenje: Sestra Gorana Ivaniševića nije se probudila posle operacije, velika tragedija

‒ Nagradni fond koji sam zaradio uzeo sam u kešu, do tada sam taj iznos video samo na televiziji. Onda sam, sećam se, putovao na Dejvis kup protiv Danske, koji je igran u Beogradu. Sa sobom sam nosio sav taj novac. Stjuardesa me je 16 puta pitala hoću li skinuti jaknu, a ja sam je svaki put odbio: „Ne, dobro mi je ovako.“

Kada je došao kući, ocu je dao jaknu u kojoj je bio sav novac od osvojene nagrade, kako bi mogao da plati Srđanino lečenje.

Kada je došao kući, ocu je dao jaknu u kojoj je bio sav novac od osvojene nagrade, kako bi mogao da plati Srđanino lečenje.

 

‒ Imala je rak limfnih čvorova kad je bila mlađa, prošla je silna zračenja i sve je ostavilo traga. Bolest se nije vratila, ali su oštećenja bila u svim mekim tkivima. Posebno su stradala pluća i srce. Godinu dana pre smrti imala je tešku upalu pluća. Virus je napao tri zaliska i bila je potrebna promena. Operacija je trajala 11 sati. Sve je prošlo u najboljem redu, planirali su kako da je probude. Međutim, javila se hipertenzije i nisu mogli da joj pomognu ‒ objasnio je u intervjuu za portal 24. sata.hr najstariji Ivanišević, Srđan, Goranov i Srđanin tata.

 

Sestra Gorana Ivaniševića, koja je bila omiljena u Splitu, sahranjena je na groblju u rodnom gradu, uz pesmu „Moj lipi anđele“, Olivera Dragojevića.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin