Saša Popović više nema ni prebijene pare: Vozio najskuplje automobile a sada glavni PREVOZ AUTOBUS! Svi se smiju radi toga

0

Problemi sa kojim se Saša Popović suočavao su se godinama samo gomilali. Prije 10 dana poznati kreativni direktor “Granda” je dozivio jedan jako nezgodan pad niz stepenice u svojoj rezidenciji i desava se da je dozivio prelom noge.

 

Od tog incidenta za kretanje se sada oslanja samo na kolac.

 

SADA MU JE situacija takva da ne može ni da se vozi nego mora da se osloni na suprugu Suzanu Jovanović ali i dalje se može vidjeti da obilazi autobus po cijelom gradu. Bivsi vlasnik najveće kompanije na Balkanu sada ima veliku strast prema automobilima koji su jako skupi da je imao ulogu jer je on sav novac koji je zarađivao ulagao u to.

 

 

Ne samo da ima luksuzne stanove i kucu u Beogradu kao i na moru vec moze se pohvaliti i sa velikom jahtom koju poseduje. PRILIKOM susreta sa Sasom u jednom salonu automobila, ekipa “Premijere” povela je razgovor oko strasti koja je prema automobilima.

 

Ove dvije kočiće nadmasuju i lukszni Ferari ili Mercedes– započeo je svoju priču Sašu. Kroz svoj život uvijek sam imao jako skupe automobile. Da vas vratim iu doba kada smo bili JUGOSLAVIJA.

 

 

 

u JEDNOM PERIODU kada smo imali poteskoce i sam koristio autobus kao prevozno sredstvo u trajanju od 4 odine.

 

TO je bilo nevjerovatno ali zanimljivo je to da mi nitko nije prisao u tom periodu i rekao “Imam malo obzira prema njemu i treba da mu dopustimo da ide autobusom.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU    I FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *