Sanja (29) otvorila dušu: “Spavala sam s HIRURGOM na Urgentnom dok me je dečko zabrinut čekao ISPRED”

Sanja (29) otvorila dušu: “Spavala sam s HIRURGOM na Urgentnom dok me je dečko zabrinut čekao ISPRED”

Ona je otkrila i kako je došlo do ove situacije, ali i kakvu je odluku donela nakon što se suočila sa svojim problemom

 

 

Sanja (29) iz Beograda odlučila je da podeli svoju ispovest i otkrije kako je godinama varala svog muža, a njenu priču vam prenosimo u celosti.

 

Naime, ova devojka je, kako je istakla, bila u skladnoj vezi sa svojim partnerom, stručnjakom u oblasti digitalnog marketinga, a kako je i ona zaposlena u jednoj stranoj IT kompaniji, finansije im nikada nisu predstavljale problem.

 

– Miloš i ja smo se zabavljali pet godina, i ja ni dan danas nemam ni opravdanje ni realan povod zbog kojeg sam uradila ono što sam uradila. On je gradska faca, urban lik, ima sve ono što većina devojka danas poželela.

 

S druge strane i ja sam oduvek bila na meti udvarača, lepa, mlada, obrazovana, Beograđanka. Sve to je bilo pogodno tlo da se nas dvoje skapiramo. U našoj vezi bilo je strava, putovali smo, izlazili po elitnim gradskim lokalima, moji su ga voleli, međutim, ja sam uradila glupost – govori Sanja i objašnjava kako je došlo do toga:

 

 

– Kako smo se oboje kretali po gradu i u tim krugovima gde postoji konstantno nadmetanje, jedan dan rešila sam da svoj fizički izgled dodvedem do savršenstva i krenem u teretanu.

 

I tu počinje pakao. Ugledala sam njega, kao izvajan. Sećam se da sam radila vežbe za zadnjicu sa traka i tegovima, kada je prišao i počeo da trenira pored mene i tako smo upali u konverzaciju a ja sam počela da treniram svaki dan. Malo po malo, osetila sam zašto svako veče posle posla odlazim na treninge i nisam mogla protiv sebe.

 

Počeli smo intenzivnije da upoznajemo jedno drugo i tada mi je rekao da je po zanimanju doktor i da radi kao hirurg na Urgentnom, što me je dodatno oborilo sa nogu. Hirurg, lep, mlad, zgodan kao Bog – priča ona i dodaje kako su otpočeli avanturu:

 

– Jedno veče u teretani pozvao me je u laganu šetnju po Tašu nakon što završimo trening. Odmah mi je bio Miloš u glavi i počela je da me hvata panika ali nisam mogla da odbijem.

 

Ljudi, uživala sam te večeri, želela sam još i još. Počela sam da lažem svog dečka iz dana u dan. Viđala sam se sa njim i po Urgentnom, čekala ga posle posla i slično. Bilo je pakleno balansirati između njega i Miloša, nisam znala šta više da slažem gde idem i zašto – priča Sanja i dodaje kako je došlo do dramatične situacije:

 

– Poslao mi je poruku jedne večeri i rekao da ima pauzu nakon operacije i da radi noćno dežurstvo i da bi voleo da mu pravim društvo. Gledala sam u telefon, pa u Miloša i obrnuto.

 

To je trajalo nekoliko minuta, otišla sam do toaleta, sabrala se, izašla u dnevnu sobu i počela da kukam Milošu kako me nesnosno boli stomak i da me hitno vozi u Urgentni. Seli smo u auto, on je bukvalno i kroz crveno prolazio zabrinut za moje zdravlje, a meni je u glavi bio pakao.

 

Poslala sam doktoru poruku da stižem i da me sačeka na ulazu i kao hitno primi, da Miloš ne provali. I tako je i bilo. Odvojio me je od njega, odveo u svoj kabinet gde smo sat vremena imali brutalan s*ks, dok me je Miloš zabrinut čekao u kolima – priča Sanja svoje mračne tajne i objašnjava kakav je epilog imala njena avantura:

 

– Nakon toga izašla sam iz Urgentnog sa nekim kao analizama, pokazala ih Milošu i rekla da imam urinarnu infekciju. Otišli smo kući, a ja sam sutradan raskinula sa njim. Nisam mogla više da trpim taj pritisak u glavi, osećala sam se kao k***a.

 

Posle sam ostala i bez doktora, šta da se radi. Ni dan danas ne mogu sebi da oprostim šta sam uradila svom dugogodišnjem partneru – požalila se ona.(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

GLEDAJTE NAJGLEDANIJU TURSKU SERIJU  KLIKNI OVDJE 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin