Sanel (32) pobegao iz ZATVORA u Nišu da bi došao na SAHRANU bratu: Žena otkrila šta se dešavalo (FOTO)

On je želeo da prisustvuje sahrani svog ubijenog brata

 

Ponekad se dogodi da naizgled nepovezani događaji dovedu do sklapanja komplikovanog mozaika. Baš to se dogodilo kada je reč o tuči pripadnika dve porodice kod sela Draga u okolini Tutina i informaciji da je robijaš pobegao iz zatvora i da je uhvaćen posle dva sata u automobilu svog brata.

 

Kako Objektiv saznaje, zatvorenik koji je utekao iz KPZ u Nišu je Sanel Pepić (32), inače rođeni brat Sameta Pepića (25), momka koji je nastradao kada se uz rođenog brata Denisa sukobio sa braćom Mušina, Fadilom (40) i Hasibom (42).

 

On je želeo da prisustvuje sahrani svog ubijenog brata i zbog toga je pokušao bekstvo.

 

– Bekstvo se dogodilo 12. jula oko 13 časova. Sve je odmah prijavljeno policijskoj upravi u Nišu, koja je raspisala poternicu za Sanelom.

 

Usledila je brza i efikasna akcija policajaca iz Niša i Kruševca i muškarac koji se udaljio iz prostora Kazneno-popravnog zavoda u Nišu je pronađen oko 15 časova u Brzeću, u automobili svog brata – objašnjava izvor Objektiva.

 

POČETKOM DECEMBRA ISTIČE KAZNA

Supruga odbeglog robijaša za Objektiv je pokušala da objasni šta se zbilo tokom dana kada je sahranjen ubijeni Samet.

 

– Krenuo je na sahranu, ali je vraćen u Niš. Osuđen je zbog tuče. Njegovog brata su pretukli, a on je uzvratio, pa su ga osudili. Evo, već je treća godina da nema pravo da izađe.

 

Tek sada je dobio pravo da izađe dva puta mesečno u grad, i to od 10 do 18 sati. Tamo će biti do početka decembra. Imamo dve devojčice i sina od dve i po godine, koji još ne zna svog oca. Teško nam je zbog svega – rekla je juče Sanelova supruga za naš list.

 

TAKVA MU SUDBINA

I supruga Sanelovog brata potvrdila je verodostojnost informacije do koje smo došli.

 

– Krenuo je i nešto su ga vratili, ništa ne znamo. Samet nas je ostavio, nemamo ga više, a brat mu je krenuo da ga spusti u mezar (grob), ali nije stigao. Takva je sudbina. Obećavali su mu da će ga pustiti za vikend, ali nisu – tvrdi snaha robijaša.

 

Ona je pokušala da dočara i kako se cela familija Pepić nosi sa gubitkom Sameta.

 

– Teško nam je. Svaki dan mu idemo na grob, ali ne možemo da ga vratimo –rekla nam je tužno ova žena koja dane provodi u porodičnoj kući Pepića u selu Draga.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)