SAMRA doživela ŠOK kod GINEKOLOGA – Rekli joj da je TRUDNA iako NIJE imala ODNOSE GODINU DANA

Devojka kojoj su lekari saopštili da je trudna, iako nije imala odnose više od godinu dana, prvobitno je doživela šok zbog tog saznanja.

Međutim, kada je “složila kockice”, shvatila je da to nikako ne može da bude istina, te da su lekari najverovatnije pogrešili.

– Otišla sam kod lekara jer sam imala vrtoglavice i bol u stomaku, dešavalo mi se da dva do tri puta nedeljno osetim probadanje u stomaku. Kada sam otišla, bol je bio toliki da nisam mogla da hodam ni da se pomerim – rekla je ona.

Otkrivajući da još uvek ne zna uzrok bola, Samanta je ispričala da su joj u bolnici izvadili krv, a zatim su je nazvali i saopštili joj da je trudna.– Rekla sam im da nisam trudna, bukvalno nisam imala odnose godinu ili dve, to je nemoguće. Dali su mi da uradim test za trudnoću, onaj na koji se mokri, a kada je rezultat bio negativan, rekli su da će mi ponovo izvaditi krv, za svaki slučaj – objasnila je devojka.

Nakon toga je otišla ponovo kod lekara, izvadili su joj krv i više je niko od lekara nikada nije pozvao.

– Pretpostavljam da su pomešali uzorke krvi ili tako ešto jer nisam trudna i treba ponovo da idem kod lekara jer i dalje imam probadajući bol u stomaku – kaže ona u videu.

– Doživela bih srčanih udar kad bi mi se to desi. Nadam se da će lekari utvrditi u čemu je problem – napisala je jedna devojka ispod u komentaru.

BONUS VIDEO: NOVA TURSKA hit  SERIJA  BALKANSKA BAJKA  na LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/index.php/2022/06/25/balkanska-bajka-1-epizoda-sa-prevodom-video/

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin