SAMRA (28) bila uciteljica PA SMUVALA BOGATOG UCENIKA – nafatali IH U NEZGODNOJ pozi u SRED SKOLE i sve SNIMILI

Mama te nekadašnje učiteljice ne slaže se s ćerkinom odlukom da napusti posao.

– Mama mi je rekla da se ponašam prema dečku kao da mi je sin, i da se preterano brinem o domu, a zauzvrat ne radim posao za koji sam se školovala. Prema njenim rečima, izgledam kao prosečna domaćica iz pedesetih godina. Ipak, smatram da žene tada nisu imale preterano izbora, dok je moj svesni izbor da ne radim za mizernu platu i da uvek budem tu za svog dečka – objasnila je Hokinsonova.

 

Samer je detaljno objasnila i raspored njihovih finansija.

– Sve račune plaća moj dečko, a ja kod njega živim kao gost. Sve namirnice, hipoteku i svi mogući računi su na njegovo ime, tako da ja nemam nikakvih troškova. Sve izlaske on finansira, moje je jedino da budem lepa. Ostavlja mi novac za frizera, šminkera, solarijum ili nokte i trepavice ili za garderobu. Nikada mu ne tražim više novca nego što mi da pošto nisam nezahvalna.

On mi pak često kupuje cveće i igračke, a kad baš hoće da me iznenadi i neku markiranu tašnu i cipele. To su pokloni i nikada mu nisam tražila ni dinar da ne ispadne da ga iskorišćavam – objašnjava Hokinsonova, koja od početka veze smatra da je to najbolja stvar koja joj se desila u životu.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin