Samohrana MAJKA svaki MJESEC odvaja OD USTA – Da bi MARKU I LUNI SLALA novac ! ODVOJI od PIJACE 200 dinara – PA KAŽE SKUPI I po 60 EUR

Samohrana majka iz M.R. iz unutrašnjosti svakog dana odvaja od usta da bi Luni Đogani i Marku Miljkoviću poslala bar 50 eura mjesečno.

Naime, ona je Lunin i Markov vatreni fan, kako sama navodi odvaja da bi Marku i Luni slala novac i još zamjera drugim obožavaocima što im je žao da izdvoje za svoje idole.

– Ja mogu uvijek da skupim novac! Sklonim od pijace danas 200 dinara, sutra 200 dinara i skupim 50-60 eura. Ali uvijek mogu da dam i moje se vidi i moje se zna. To što ne vide pojedini, to je njihovo – priča ona i dodaje da ima onih koji ne daju i prave se ludi, a mogu da skupe.

– A ja kad pitam da kupimo Luni poklon, niko nije htio sa mnom da kupi, ima onih koji su dali, ima koji ne daju. Koji se prave ludi. Velika podrška, a nikad se niko nije sjetio da uplati 10, 20 eura Luni za poklon. Luni i Marku nikada ne kupujem samo jednom.

Ja ću s mojim parama da radim šta hoću i kupim kome hoću. Znaju da pričaju neke gluposti. Šalju im med, ajvar. Imaju oni i meda i ajvara, i hrane, i tompusa i pića koliko hoćeš. Budi čovjek, pa im kupi nešto više – rekla je ona.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin