SAMO SE SRCEM DOBRO VIDI: Poslednje emotivno obraćanje Drveta mudrosti NAJEŽILO SVE! (VIDEO)

SAMO SE SRCEM DOBRO VIDI: Poslednje emotivno obraćanje Drveta mudrosti NAJEŽILO SVE! (VIDEO)

Došao je kraj!

Drvo mudrosti po poslednji put se obratilo iz Rajskog vrta.

 

Dragi moji, želeo sam da više nikad ne osetim bol kakav je kad ostaneš sam, ali kao i uvek život je hteo nešto drugo i nešto neplanirano i nešto što niakd ne postane uvek. Ispratio sam još jednu družimu mojih zadrugara. Neke sam već poznavao, a neke sam ove godine upoznao.

 

Svi oni ostaju duboku urezani u mom srcu, koju je upravo ovde u Zadruzi zbog svih njih i omekšalo. došlo je vreme da se opet rastanemo, ali nakratko.

 

Zbog toga mi je malo lakše, priznajem, jer znam da ćemo uskoro ponovo biti zajendo.l Ove godine smo shvatili da je nepsojivo zapravo spojvio kad gledaš srcem.

 

SHvatili smo da materijalno ne znači ništa niti isigurava bilo pta osim trenutnog. Shvatili smo da je tanka veza između hoću i neću, između ljubavi i drugog osećaja u koji ja ne verujem. Naučili smo da se držimo zajendo.

 

 

Ja znam kako ću, živim punim srcem svaki dan, jer mi smo ono što nosimo u sebi, a ne ono što nsoimo po džepovima. Dragi moji bnudite ispunjeni ljubavlju, pružajte je i činite okolinu srćnu .

 

Ja čekam nove zadrugare, moji novu nesavršenu porodicu pa da ponovo koračamo srcem. Zapamtite dobro, samo se srcem dobro vidi – reklo je Drvo.

 

Detaljnije u nastavku ovog teksta. (RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin