Samo on zna kako mu je: OVO JE SEMIR LILIĆ. SAMOHRANI OTAC, ČIJU KĆERKU JE U SMRT POSLALA PIJANA DJEVOJKA

Samohrani Semir Lilić, Boanac koji živi u Americi, teško da će se ikada oporaviti od šoka, kojeg mu je priredila crna sudbina. On je bio otac za primjer. Sam je odgajao svoje dvoje maloljetne djece, bio im i otac i majka. A onda se na njegova pleća natovarila još jedna nesreća. Doživio je tragediju u Utahu. Tom prilikom pijana žena za volanom se zabila u njegovo vozilo. Svi su zadobili povrede, a njegova peogodišnja kćerka smrtonosne.

 

Semir Lilić (32) putovao je 14. januara kod frizera sa svoje dvoje djece, starosti pet i šest godina, kada je njegov “Folksvagen” udarilo drugo vozilo koje se kretalo brzinom od 123 km/h u zoni od 55 km/h.

 

Ekipe hitne pomoći prevezle su samohranog oca i njegovog sina u bolnicu, dok je medicinski helikopter prevezao Lenin u drugu bolnicu u Solt Lejk Sitiju u Juti, piše Daily Mail.

 

Njegova petogodišnja kćerka Lenin zadobila je prijelom kičme, slomljen vrat i traumatsko krvarenje u mozgu. Danima je trajala borba za malu Lenin, ali pošto su sve nade izgubljene ona je nažalost 22. januara skinuta s aparata za održavanje života.

 

Drugi vozač, Charmayne Huerta-Guzman (25) sada je optužena za ubistvo iz nehata drugog stepena i niz drugih optužbi, prema sudskim dokumentima podnijetim u četvrtak. Istog dana Lenin je sahranjena.

 

Nesreća se dogodila oko 13 časova kada je Huerta-Guzman prošla pored drugog vozila u slijepoj ulici i direktno udarila u Lilićev automobil, saopštila je policija.

 

Emel Lilić (6) zadobio je prelom nosa, posjekotine usana i uganuće kuka, dok je Semir iščašio rame i slomio nogu.

 

“Da su to bile dvije sekunde, možda bih mogao da uradim nešto drugačije”, rekao je otac slomljenog srca za ABC4.

 

“Ali ona je došla tako brzo da nisam mogao ništa da učinim za svoju djecu i sebe. Možda da sam uradio nešto drugačije tog dana. Da sam zavezao cipelu mog sina još dvije sekunde ili tako nešto. Ali ništa nije krenulo drugačije. Samo završite na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme”, rekao je Lilić kroz suze.

 

Svjedoci su policajcima rekli da je muškarac u automobilu Huerta-Guzmanove izvadio flaše alkohola iz razbijenog vozila nakon sudara i sakrio ih u žbunje obližnje crkve.

 

Kada su policajci pitali šta je Huerta-Guzman radila prije nesreće, ona je rekla da su “pili i krenuli kući”, navodi se u dokumentima o optužbi.

 

U bolnici je preliminarni test krvi pokazao 0,24 promila alkohola u krvi. Huerta-Guzman je zadržana bez kaucije i pojaviće se pred sudom 6. februara.

 

Akcija prikupljanja sredstava koju je organizovao Leninin rođak Amel Kulovac prikupila je skoro 75.000 dolara za troškove sahrane djevojčice i druge troškove njege koje je snosila porodica.

 

“Ovo je imalo veoma tragičan i ozbiljan uticaj na cijelu porodicu. Vaša donacija, bez obzira na iznos, značajno će uticati na porodicu Lilić”, napisao je Kulovac na stranici.

 

“Molim sve, ako planirate da pijete alkohol. Potrošite 30 dolara na uber vožnju kući umesto da izazovete tragičan, srceparajući incident nečijoj porodici”, dodao je.(RBSM-RADIO)

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

KLIKNI OVDJE         www.rbsm-serije.com

Pratite nas na        INSTAGRAMU       I    FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin