Samo nju sluša! Ovo je istina o odnosu Džejle i Marije Šerifović: “Svi smo bili srećni kad je rekla DA”

Iz godinu dana dugog rada i druženja izrodila se Džejlina pobeda

 

Da su Džejla Ramović i Marija Šerifović veoma bliske to i vrapci na grani znaju. Dve pevačice, neosporno i izuzetno talentovane započele su saradnju 2018.

Bosansko-hercegovačka lepotica te godine prijavila se za takmičenje “Zvezde Granda”, a spletom okolnosti baš Marija ju je uzela u svoj tim.

Iz godinu dana dugog rada i druženja izrodila se Džejlina pobeda, ali i blisko prijateljstvo između nje i Šerifovićke, koje su mediji jedno vreme nazivali i drugim imenima.

 

Odnos Marije Šerifović i Džejle Ramović tumačen je vrlo često kao ljubavni, a mada su obe demantovale emotivnu vezu, javnost nije prestala da sumnja da među pop pevačicama ima nečeg većeg i višeg od drugarstva. Ispostavilo se, sumnje su bile bez ikakvog osnova.

 

Koliko god da je kasnije Džejla napredovala, iza sebe ima i jedan hit “Ruine”, novu pesmu “Sparta” koja već ima preko dva miliona pregleda i vrlo posećene nastupe, tabloidi je i dalje spominju u iskonstruisanim pričama o romansi s Marijom.

 

Uprkos spekulacijama na tu temu odnos Marije Šerifović i Džejle Ramović nikada nije poljuljan. Džejla i dalje Mariju smatra svojim najboljim savetodavcem, te ne čudi što je njeno ime zatražila i povodom nove pesme i spota koji je sa sestrama snimila na Islandu.

 

– Marija je pre svih videla novi spot i čula pesmu. Kada je ona rekla da je ovo odlično, svi smo bili srećni i eto. Od nje smo dobili amin – kazala je Džejla, koja je, što je možda još važnije, od publike dobila zeleno svetlo i milionske preglede.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin