SALE JE U KUĆI JEDAN OPUŠTEN ČOVEK! Suzana progovorila o privatnim detaljima, a evo gde ide sa Popovićem na ODMOR!

Suzana Jovanović i Saša Popović svakog leta odlaze na zaslužen odmor, pa će tako biti i ovoga puta.

Popovićeva supruga sada je najavila veoma dinamičan odmor koji, kao i uvek, započnu u Opatiji gde imaju vilu.

– Koferi i Hrvatska, Italija i tako te zemlje u okruženju, gde ćemo biti ne znam ni sama s kim, imaćemo dosta prijatelja, dolaze kući kod nas u Opatiju. Biće lepo leto i zaslužio je odmor posle svih obaveza i emisija, a polovina juna, jul i avgust mislim da će mu zaista prijati – ispričala je Suzana.

– Ja u kući gledam da ga prištedim da se što više odmori i prikupi energije, da u kući vladaju mir, harmonija, ljubav i da on tu crpi tu energiju koja mu je posle zaista potrebna za sav posao koji obavlja. Sale je u kući jedan opušten i zadovoljan čovek, pre sve ga zadovoljan i sobom i porodicom i onim što je stvorio iza sebe… Zaista ima puno toga čime bi se ponosio – smatra pevačica.

Sina Danijela, kojeg pevačica ima iz prvog braka, nedavno su oženili i napravili gala svadbu, a ćerka Aleksandra je često u medijima zbog svog skromnog načina života, iako je dete imućnih roditelja.

– Sale i ja smo se trudili da, pre svega, od njih napravimo dobre i kvalitetne ljude i mislim da smo uspeli u tome, ta skromnost je samo dokaz više koliko smo ulagali u svoju decu, u njihovo vaspitanje i to da jednog dana budu pravi ljudi. Mislim da je skromnost odlika i vrlina posebnih ljudi – istakla je Suzana Jovanović.

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin