SAHRANJENA UBIJENA DEVOJČICA MARIJA: Rođak Nikola u pritvoru! TEŠKE REČI NJENOG OCA, TUGA DO NEBA!

0

Za ubistvo je osumnjičen je rođak Nikola (15) koji je devojčicu, kobnog dana kada je nestala, jedno vreme čuvao

 

 

Dvogodišnja Raisa Marija, za čije svirepo ubistvo se sumnjiči njen rođak Nikola (15), sahranjena je juče u svom rodnom selu, nekoliko dana nakon što je pronađena mrtva nedaleko od kuće svog dede.

 

 

Devojčica je nestala 27. maja u Dolžu u Rumuniji, dok se igrala u dvorištu svojih bake i deke. Njeno telo pronađeno je sutradan u šiblju, u blizini dedine kuće.

Za ubistvo je osumnjičen je rođak Nikola (15) koji je devojčicu, kobnog dana kada je nestala, jedno vreme čuvao.

 

 

Raisini roditelji, koji su bili u Španiji na radu, hitno su se vratili u Rumuniju kada im je javljeno da im je ćerka nestala. Nemi od bola, juče su svoje čedo ispratili na večni počinak, a na sahranu je došlo gotovo celo selo.

 

Otac ubijene devojčice je uveren da Nikola Raisu nije mogao sam da ubije i veruje da mu je neko iz porodice pomogao.

 

 

“Nemamo više reči. Nemamo više snage. Umešano je više ljudi, dečak nije sam… Pomogao mu je neko iz porodice”, rekao je uplakan Raisin otac nakon sahrane devojčice.

 

 

Inspektori istražuju mogućnost da je Raisa ubijena u dvorištu majke glavnog osumnjičenog, i to kod kokošinjca, a da je odatle u naručju preneta na njivu gde je otkrivena.

 

 

Policija je takođe saslušavala roditelji osumnjičenog Nikole, a verovalo se da dečak neće priznati zločin jer se plaši oca. Upravo je Nikolin otac bio taj koji je pronašao Raisino telo.

Majka osumnjičenog Nikole kaže da je devojčicu njen sin tražio sa drugim dobrovoljcima kada je nestala i da nije izazvao nikakvu sumnju kod porodice.

 

 

“Duša me boli, reč je o mom sinu, ali, pravda treba da bude zadovoljena, a on kažnjen ako je kriv. Žao mi je zbog onoga što se desilo, ona je moja rođaka. Ako je to uradio, zaslužuje kaznu… Ne znam ništa, ne znam šta ga je navelo da uradi to što je uradio“, rekla je majka osumnjičenog.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:    INSTAGRAMU     I    FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *