Sahranjena malena djevojčica, koju su usmrtili majka i očuh: “Zbogom anđele”

Petra Vladulović ispraćena je u Grljanu na vječni počinak. U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru u toku je saslušanje očuha djevojčice Miloša N. (25), a u Osnovnom majke Jelene T. (23).

Malenu Petru Vladulović, koju je u utorak po podne u Steljačkoj 15 u Zaječaru udarcima usmrtio očuh Miloš N. (25) iz Donjeg Dejana kod Vlasotinca, na posljednji počinak ispraćaju porodice i rođaci.

Djevojčica je sahranjena na mejsnom groblju u Grljanu kod Zaječara, selu u kojem je do prije četiri mjeseca živjela sa majkom Jelenom, ocem Nemanjom, bratom i sestrom Dušanom i Dunjom i djedom Nebojšom.

U dvorištu Vladulovića, međutim, nikome nije do priče i ne žele novinare. Kažu da malu žele dostojno da isprate na večni počinak.

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Zaječaru počelo je saslušanje majke devojčice, Jelene T. (23) koja se tereti da iako je znala da njen novi izabranik Miloš N. tuče njeno dete, nije prijavila policiji, ali ni socijalnim službama pod čijim je patronatom porodica od kad se Jelena prvi put porodila kao maloljetnica. Jelena se tereti zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično djelo zanemarivanje i zapuštanje maloljetnog lica.

I u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru počelo je saslušanje Miloša N. osumnjičenog da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici sa smrtnim ishodom.

Preliminarni rezultati obdukcije tijela dvogodišnje Petre pokazali su juče da je dijete imalo bezuslovne smrtonosne povrede glave i rascep jetre.

Očekuje se da budu završene i ostale analize i da u nadležna tužilaštva stigne pisani zapisnik nakon obdukcije u vidu vještačenja sa mišljenjem i zaključkom od strane vještaka Zavoda za sudsku medicinu u Nišu.

Otac ubijene dvogodišnje djevojčice inicijala P.V. iz Zaječara, Nemanja Vladulović, skamenjen je od bola.

Njegovu kćerku jučer je pretukao očuh Miloš N. (26), a majka djeteta Jelena T. (23) je sve to gledala, piše Telegraf.rs.
Tijelo na obdukciji

Tijelo devojčice nalazi se na obdukciji dok su Miloš i Jelena u pritvoru po nalogu zamjenika Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru.

Nesretnog oca ekipa Telegrafa zatekla je u kući. Jedva stoji na nogama i priča jer je pod lijekovima.

Bacao i sina

– Policija je došla jučer po mene. Rekli su mi šta se dogodilo. Da vratim dijete sad ne mogu. Jelena je zaključavala djecu u stanu i odlazila. Ja sam ih otključavao kad dođem sa posla.

Miloš mi je i sina bacao. Bio je nasilan prema njemu, pa sam išao da ga spasim…- rekao je otac ubijene djevojčice.

Kako tvrdi, djecu je dolazio da vidi, ali u kuću nije ulazio. Sud mu je dodijelio dvoje djece na starateljstvo.

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/

 

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin