Sahranio OCA u prisustvu porodice: Sutradan su se svi SLEDILI, ovaj prizor ih je izbezumio

Bili su ubeđeni da je reč o njihovom ukućaninu..

 

 

Porodica u indijskom Bangalapuduru u Tamil Naduu bila je šokirana kada je jedan od njihovih članova, za kog se pretpostavljalo da je mrtav i kog su sahranili i prisustvovali pokopu, “oživeo” sutradan.

 

Prema navodima policije, u pitanju je nadničar identifikovan kao Murti. sve je počelo tako što je pre nekoliko dana otišao u Tirupur da bere šećernu trsku.

 

 

U nedelju ujutru, Murtijev sin M. Karti primio je telefonski poziv od rođaka, rekavši da je njegov otac pronađen mrtav na autobuskoj stanici u Satiamangalamu.

 

Karti je požurio na lice mesta i potvrdio da je to telo njegovog oca, saopštila je policija.

 

 

Nakon toga, policija Satiamangalama je registrovala slučaj i predala telo Kartiju iste večeri nakon obdukcije i drugih zakonskih procedura.

 

 

 

mrtvacnica

 

Članovi Murtijeve porodice obavili su poslednje obrede i sahranili telo iste noći. Međutim, u ponedeljak uveče, Murti je ušao u kuću na veliki šok i zaprepašćenje članova svoje porodice.

 

 

– Nismo mogli da verujemo svojim očima kada je ušao u kuću. Mrtva osoba je izgledala isto kao moj otac. Bio sam šokiran kada sam čuo vest o njegovoj smrti. Jednako sam bio šokiran kada se vratio kući – rekao je Karti.

 

On je zatim obavestio policiju Satiamangalama o povratku svog oca u ponedeljak uveče.

 

Policija je sada nastavila istragu kako bi se utvrdio identitet preminulog, pošto je očigledno da su sahranili “pogrešnog čoveka” koji neverovatno liči na Murtija.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)