Sahranili ženu živu a ona 11 dana se borila da izađe iz kovčega- Mještani zvali porodicu i govorili da se čuju vrisci IZ groba! NIKO NIJE VJEROVAO

Velika nesreca se desila Brazilki koja je pokusala 11 dana da izadje iz svog kovcega jer kako smo vec napisali na naslovu ona je sahranjena bila ziva.

 

Njeno ime je Rosangela Alemida dos Santos koja ima 37 godina i danima je vristala i molila za slobodu jer se probudila jer je ziva bila. Ovo je stravičan slučaj iz jednog malenog grada koja se desila 2018. godine i sva ova priča ostavlja jezivi trag za sve.

 

O ovom cijelom slučaju upozoravali su mjesta koji su govorili da se nesto desava. Naime, kada su otvorili taj lijes sa lokalnog groblja i otvorili poklopac vidjelu su ženu cija su stopala i dalje bila topla, što je nedavno bila i ziva ali je za nju nazalost bilo kasno.

Nju su oduvukli u bolnicu ali nazalost sada je samo mogla da bude proglasena mrtvom i ponovo su se pokopali. Njena agonija je trajala punih 11 dana.

 

ada je kovceg bio otvoreno njeno tijelo je i dalje bilo toplo iu drugacijim polozaju od onoga kako je postavljena u kovceg. Imala je dosta povreda na šakama i vjerovatno od borbe da izadje iz kovcega. Vata iz usiju i nozdrva je ispala.(RBSM-RADIO)

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na         INSTAGRAMU        I            FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin