SAHRANILA MUŽA I OSTALA SAMA S 4 SINA, A ONDA JE PALA NA ŠARM SVEKRA: Udala se za njega, pa usledio ŠOKANTAN PREOKRET

Priča žene, koja je osvanula na društvenim mrežama 2019, zaprepastila je mnoge ljude, pitajući se da li je nešto ovako zaista moguće da se dešava u realnom svetu. A iako je prošlo nekoliko godina, i dalje ne prestaje da šokira javnost.

Naime, igubila je muža i ostala sama sa četiri sina. Nakon smrti supruga – svakr ju je oženio! Iako se dugo premišljala šta da uradi, na kraju je pristala na brak zbog interesa, a njenu ispovest vam prenosimo u celosti:

“Udala sam se za svog svekra, rođenog oca mog pokojnog muža zbog njegove penzije, ali… desile su se neke neplanirane stari.

Žena, Stariji muškarac
foto: Shutterstock

Nakon što je moj muž napustio ovaj svet pre 5 godina ostala sam sama sa 4 sina, sama… nikoga nisam imala osim njih. Bilo mi je mnogo teško, plašila sam se budućnosti, odrastanja dece, obaveza.

Prošle godine mi je moj svekar ponudio da se udam za njega, s obzirom na to da je svekrva umrla godinu dana nakon mog muža. Osećala sam se odvratno kada mi je rekao da se udam za njega, ali onda mi je pokušao objasniti da je to za moje dobro, da će mi ostati njegova penzija i da ću na taj način rešiti moju budućnost. Inače svekar ima nemačku penziju i to vrlo dobru.

Sve je bilo u redu kada je naš odnos u pitanju, međutim, pre mesec dana smo prvi puta prešli granice našeg odnosa, svekar-snaja. Iako smo se venčali, nismo imali te odnose, jer naš brak je sklopljen zbog njegove penzije, odnsno tako je bilo do pre mesec dana.

Žena, Stariji muškarac
foto: Shutterstock

Jednstavno desilo se, niti se ja, niti se on ponosimo na to, ali… živi smo ljudi i te potrebe su u tom trenutku bile jače od svega drugog.

Pet godina do tada nisam imala odnose sa muškarcem. Posle toga smo se dogovorili da s vremena na vreme to ponavljamo… kada nam se ukaže potreba, možda zvuči odvratno, ali bolje da spavam sa njim, nego sa drugim muškarcima po selu i tako da sramotim moju decu i pokojnog muža… pokoj mu duši”, zaključila je.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/