“SADA RUČAM U SKUPIM RESTORANIMA I UŽIVAM U LUKSUZNOM ŽIVOTU A NEKAD SAM JELA HLEB I MARGARIN”: Izborila sam se za sve ovo

Dara Bubamara je naša folk pevačica koja već decenijama postoji na estradi, a njena popularnost svakako ne jenjava. Vlasnica je mnogobrojnih hitova koji se i dan danas rado slušaju u izlascima ali i na proslavama.

Važi za izrazito pozitivnu i harizmatičnu osobu. Obzirom da je javna ličnost Dara se uopšte ne libi da iskreno priča o svom detinjstvu i nemaštini, baš i zbog ove svoje iskrenosti osvojila je srca publike.

Odrasla sam u nemaštini, jela sam mast i hleb, a sada volim da ručam u skupim restoranima i da “jurim” luksuz! Letujem na Mikonosu, u Dubaiju… Biram samo skupe hotele, gde nekad provedem i samo nekoliko sati jer odmah letim dalje. Kupujem dobre automobile i markiranu garderobu. I najbitnije je što nikad nisam imala sponzore da mi iskeširaju 100.000 evra za album, sve sam sama stvorila! , iskrena je Dara.

Prisetila se i momenata iz mladosti kada roditelji nisu imali da joj daju novac:

“Sećam da sam tati govorila da mi kupi haljinu ili cipele, a on bi mi rekao: “Ne može, nemam sada pare, daću ti kad primim platu.” Današnja deca su totalno drugačija, moraju da imaju sve i odmah.

1 / 11 FOTO: FACEBOOK

Tokom školskog odmora išla sam kući da jedem jer nisu uvek imali da mi daju džeparac. Ali zahvalna sam im na svemu što su učinili za mene. Zato sam stan u kom je tata živeo otkupila od njegove firme i renovirala ga. Uspela sam da pobegnem od nemaštine i ponosna sam što sam sama sve stvorila!

Borila sam se da budem na vrhu i uspela sam! I ne žalim pare nikad! Ima ljudi sa estrade koji zarađuju dobro, ali ne troše na luksuz kao ja.

Sina Kostu navikava na luksuzan život: “Sa Kostom uskoro idem u Dubai, volimo zajedno da obilazimo luksuzne destinacije i hotele. Kad putujem sa sinom, to i nije baš odmor, jer je pun energije. On je kao ja, ali puta dva! Idemo na desetak dana, a kada se vratim, opet “pun gas” i nastupaću celo leto.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/