“Sad sam došao u Julu na more i VIŠE NIKAD”: Srbin na mrežama izazvao LAVINU komentara – odgovori su hit

Pojedini članovi grupe su u komentarima ispod posta pisali da su saglasni sa njim

 

Na društvenim mrežama se uveliko vode rasprave oko destinacije za letovanja, cena hrane, pića, ležaljki na omiljenim letovalištima Srba, ali i kada j pravo vreme za uzimanje godišnjeg odmora i odlaska na plažu.

 

Takve polemike gotovo svakodnevno možemo da pročitamo u grupama na društvenim mrežama, a ovog puta rasprava se pokrenula u grupi Grčkainfo na Fejsbuku nakon što je jedan turista napisao da je ove godine otišao u junu na more i više nikad.

 

– Sad sam došao u julu na more i više nikad. Napolju hladnjikavo, a u vodi još više. Duva vetar. Ceo život išao polovinom jula na more. Sad se našao da pametujem. Slušao neke da se kupaju u maju.

 

Ma, i ja sam se kupao u januaru kad sam bio u Solunu, al` u kupatilu – napisao je on u objavi i time pokrenuo pitanje kada je najbolji period za letovanje.

 

Pojedini članovi grupe su u komentarima ispod posta pisali da su saglasni sa njim, te i da nikada ne odlaze na more u maju ili julu pre sezone.

 

– Tri puta smo bili u Pefkiju u julu. Obožavamo plažu Elinika, nekih 18 kilometara od Pefkija. Sve je prelepo. Cene povoljne. Prava Grčka, ali voda ledena. Moji se slabo kupali, jedino ja – piše u prvom komentaru:

 

– Uvek idem krajem jula i početkom avusta 20, 30 dana u Paraliju, ali sam jedne godine išao dva puta. Prvi put krajem maja.

 

Moj drug je imao opekotine od sunca, a u Srbiji su se jakne nosile, tako da sve zavisi od godine – stoji u drugom.

 

Ipak, jedna članica grupe je napisala da je već krajem maja bila na moru i da se kupala.

 

– Raspitajte se gde se ide u maju, junu zavisi od mesta. Negde je hladnije more i nije prijatno. Mi godinama otkad smo u penziji idemo u junu na Sitoniju zadnjih godina prelepo. Toplo more, nema gužve ni na putu, ni na granici, a ni na plaži. Raj – stoji u jednom od komentara:

 

– U pravu je čovek, mi isto tako svaku godinu išli krajem jula, početkom avgusta i svaki put bilo toplo more, kiša nema. Jednom rekli da idemo posle 20. juna da nam ne bude vruće.

 

Bili smo tada u Metamorfoziju kad dođe jedna bura, isipalo se tri dana nismo izašli od hotela nekoliko puta otišli u more, a samo tri dana smo se kupali i više jun nikad.

 

– Ja sam sad u maju bio na Tasosu i bilo je super – podelio je svoje iskustvo sa drugima jedan od članova grupe.(RBSM-RADIO)

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU – KLIKNI OVDJE 

www.rbsm-serije.com

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin