Sad joj sva podbuhla i natečena: DA BI USREĆILA PARTNERA, KOJI JE TVRDIO DA NIJE VIDIO NIKADA RUŽNIJE VAGINE, OTIŠLA NA OPERACIJU I – STRADALA (Video)

Vanesa Vaughn iz Melbournea u Australiji, koja sada ima 47 godina, rekla je da joj je, kad je bila u 20-ima, jedan od njenih bivših partnera rekao da je njena vagina “najgora koju je ikada vidio”. Zbog komentara bivšeg partnera počela se uspoređivati s pornozvijezdama čije su vagine bile “uvučene”.

 

“Mislila sam da nisam normalna. Prvi put sam postala svjesna toga kad sam imala oko 25 ili 26 godina. U to vrijeme sam imala dečka koji je komentirao moju vulvu i nakon što je to spomenuo, postala sam toga svjesnija”, objasnila je.

 

Bivši je prisilio da ide na operaciju vagine, a sada joj je teško uživati u seksu zbog snažnih bolova. Zbog komentara bivšeg partnera, ali i privare, sada se osjeća nesigurno.

 

„S obzirom da me bivši varao s drugim ženama, odmah sam se sjetila onoga što mi je taj dečko rekao u mojim 20-ima i pomislila da je to razlog. Njegovo varanje natjeralo me da pomislim da nešto nije u redu sa mnom. Tako sam počela istraživati plastičnu hirurgiju”, rekla je Vanesa za New York Post.

.
U junu 2020. Vaughn se odlučila na vaginalnu operaciju zvanu labioplastika, koja ju je na kraju koštala 3221 eura. Rekla je da je ljekar uzeo oko centimetar više kože nego što je prvobitno rekao da će uzeti. Rekla mu je da samo želi da joj koža bude “podrezana”, a ne da “sve nestane”.

 

“Osjećala sam jako trzanje i nisam znala šta se događa. Stalno je govorio da mi steže stidne usne. Nije dopustio da koža padne prirodno – odrezao je više nego što je trebao jer ju je rastezao i stezao. Izričito sam rekla da samo želim da se uklone ivice, ništa više od toga. Dok je koristio laser, osjećala sam miris svoje kože koja gori u sobi i vidjela sam dim”, rekla je.

 

Rekla je da je oko tri sedmice nakon operacije primijetila da joj je vulva, vanjski dio vagine koji uključuje klitoris i stidne usne, podbuhla i natečena.

 

“Izgledalo je kao da će šavovi popucati. Stopio mi je velike stidne usne u ulaz u vaginu. Nisam mogla vidjeti male usne. Uklonio je meso do kosti”, dodala je.

 

Shvatila je da je njena operacija bila neuspješna. Ne samo da je uklonio njene male usne, već je uklonio i dio klitorisa, koji je postao jako osjetljiv”.

 

“Htjela sam vjerovati svim srcem da operacija nije pošla po zlu. Nakon toga sam dobivala infekcije mokraćnog sistema svaki drugi mjesec jer nije bilo barijere – nije bilo malih usana koje bi štitile bakterije od ulaska”, objasnila je.

 

Seks je postao izrazito bolan

Kasnije se udala za 26-godišnjeg muškarca, ali još uvijek trpi bol.

 

“Stavljanje tampona je vrlo teško, a seks je i dalje vrlo bolan svaki put”, rekla je.

 

Vanesa je kasnije tužila plastičnog hirurga i dobila odštetu, ali to ne mijenja bol koju osjeća zbog činjenice da možda neće moći imati dijete.

 

“Želim jednog dana imati dijete, ali pomisao na tiskanje djeteta iz vagine je tako zastrašujuća. Ne znam kako bih to sada mogla učiniti”, objasnila je.

 

Vanesa sada želi podići svijest o opasnostima labioplastike i potiče žene da vole sebe takve kakve jesu. Objavljuje informativne videozapise na svom TikToku.

 

“Jako žalim zbog ove operacije. Sa mnom je sve bilo u redu. Stidne usne su samo koža. Nema apsolutno ništa loše u tome da imate višak kože. Komplikacije na koje možete naići kod operacije daleko su veće od toga da imate veće stidne usne. Mislim da bi ovu operaciju trebalo potpuno iskorijeniti. Na kraju dana, to je samo koža”, poručila je Vanesa. (RBSM-RADIO)

 

 

  • GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

    KLIKNI OVDJE        www.rbsm-serije.com

    Pratite nas na       INSTAGRAMU      I   FACEBOOKU 

    (RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin