Šabanu je napravila haos od života a onda patila za njim do kraja! POGLEDAJTE CUCU KAKO DANAS IZGLEDA LUKSUZ JE SVUDA OKO NJE- Ovo su slike sa svadbe

0

Moramo da vam svima kažemo kako je kada se spomene njeno ime svi znaju kao Šabanovu ljubavnicu a ona se svoje vrijeme nosila sa stim, jako sretna i ponosna na sve.

Svi su smatrali da je jako pokvarena kako je razorila porodicu od kralja narodne muzike i svi su govorili da sve sto radi, radi zbog medijskog paznje da bi bila popularna, jer je i ona bila pjevačica pa je radila to da bi dobila mnogo aranzmana.

Nakon što njega nema, nakon što je izgubio tragično život, Cuca je krenula novi život, udala se a kada su mediji saznali i objavili za koga se udala mnogi su se iznenadili.

 

Njihovi fanovi su znali reci kako je Šaban bio sve sto je ona zelela i sanjala je uvek o takvom muskarcu a kada vidite ko je njen suprug i kako izgleda iznenadit cete se.

 

 

Glamurozno izgledaju i to niko ne može da porekne a Cuca je neko ko je pogazio sve svoje reči i sve svoje stavove. ona je covjeku kako kazu napravila haos od zivota, unijela je mnogo nemira i cak i kada je umro, o tome se pricalo i porodica nije imala mira i spokoja.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU       I    FACEBOOKU   

(RBSM-RADIO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *