SA samo 19 godina sam majci preotela muža i od tada joj uništila život! Jasmina iz Banja Luke se pokazala radi jednog!

U svojoj 28 godini Jasmina je podijelila odluku koju je uspjela donijeti sa samo 19 godina i ona kaže da je to nesretno uticalo na njenu majku i njen život.

 

Na forumu je govorila o razvodu svojih roditelja kada je imala samo 16 godina a to je samtrala jako pozitivno.Njena majka ju je rodila sa samo 17 godina nakon braka u koji je stupila jako mlada te je Jasmina morala da se slana o svemu i da obavlje sve kucanske poslove. Brak njenih rpditelja je bio pun izazova jako puno svađe oko svih problema posebno je bio sukob Jamine i Bake radi finansijskih teškoća.

 

Jasminin otac je rako kao radnik u tvornici a majka je bila zaposlena kao kuharica u restoranu svog strica. Osnovne obrazovne potrebe Jasmine i njenog brata su bile jedini izdaci kojima se njena porodica morala da pomiri. Kako su odrastali finansijske teskoce su bile sve ocitije. NAkon razvoda Jasminin otac je nasao novu partnericu da jeste udovicu iz kraja te samo nakon jedne godine se preselila ka njoj.

 

Tokom tog cijelog vremena Jasmina i njen brat i majka ostali su u stanu koji je bio od oceve kompanije. iako je u to vrijeme u kući vladala harmonija Jasmini je nedostajao otac. ona je majku krivila za razvod te je vjerovala da ce biti sada malo slozeniji. To uvjerenje je dijelila i njena baka koja je govorila da se Jasminina majka treba da ponasa kao prava žena i da stiti svoju porodicu. Te rijeci i dan danas odzvanjaju njenim usima.

 

U početku ova mlada žena vjerovala je da će njena porodica da se pomiri ali se zabrinula radi toga jer je otac sa drugom ženom. Iako je godina prosla ona je vjerovala da ce scve to da se vrati. Sve se promijenilo nakon dvije godine kada je njena majka počela da se vidi sa kolegom. Kako je vrijeme prolazilo ona je primjetila promjene u ponasanju majke. Ostajal bi duze na poslu i svoju kosu bi mijenjala i sminkala se ujutro. U toj fazi je imao samo 18 godina i bila je svesna svih postupaka.

 

Cesto je bila u njihovom prisustvu i onda je vjerovala da nista nece on da uradi. Nakon što je izasla iz škole isla bi majki na posao, sjedila bi sa ujakom u restoranu. Uvijek bi me castio i pripremio mi je nešto posebno. SADA GLEDAM ja sam ga prihvatila kao posebnog prijatelja moje majke.

 

Tada sam ja bila jako nesvjesna svega toga. Prvo sam vjerovala da je pokazao interese za nas jer kako bi inace mogao da preferira zenu od 35 pored zene od 20 timova. Ja sam radila sve da ih razdvojim. Na kraju sam i stigla.(RBSM-RADIO)

 

 

 

 

GLEDAJTE NAJNOVIJE SERIJE – SVE EPIZODE NA SAJTU

Pratite nas na:  INSTAGRAMU     I   FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Share this…
Share on facebook

Facebook

Share on pinterest

Pinterest

Share on twitter

Twitter

Share on linkedin

Linkedin