Connect with us

Poznati

SA ALENOM ADEMOVIĆEM RADILA BI UVIJEK: Andreana Čekić uskoro predstavlju pjesmu sa kumom Darkom!

Published

on

Kako uskoro izlazi nova duetska pjesma kolega ali i kumova, Andreane Čekić i Darka Lazića, pjevačica je u otkrila detalje spota.

-Snimamo u Beogradu i spot će biti jako zanimljiv, kao iz vremena dvadesetih godina prošlog vijeka. Ali nema ljubavne priče u spotu, bilo bi glupo, ipak smo kumovi– kaže Andreana.

S obzirom da je napravila mnogo dobrih dueta, počevši od pjesme ”Cipele” preko ”Opasno me radiš”, red je došao na nju i Darka, a na pitanje da li ima još neki muški pjevač sa kojim bi uradila pjesmu, ona odgovara

– Sa Alenom Ademovićem bi uradila uvijek! Pa na primer i sa Ljubom Aličićem- kaže Andreana.

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

Poznati

Brena gubi kosu, uslikana bez perike: OVO JE VIDELA SAMO NJENA PORODICA! (FOTO)

Published

on

Međutim, ono što je evidentno je to, da je ona prije par dana napunila 60 u godinu života, i da je godine polako stižu. Protiv prirode se ne može, a Lepa Brena se nedavno žalila i na svoje lijevo koljeno koje je sve više i više boli, a pala je kada je Filip bio mali u svojoj rođenoj kući sa stepenica.

Pored toga ima problema i sa kičmom, a sve je to uslovljeno sa godinama i godinama jako velikih nastupa koje je imala tokom svoje karijere.

 

Međutim, u posljednjih 6 mjeseci je evidentno da je Lepa Brena postala pobornik perika, koje je morala da počne da nosi jer je počela naglo da gubi kosu. Za taj njen problem je znala samo njena porodica, ali je ona sada odlućila da pokaže i javnosti kako ima problema sa gubitkom kose, koju gubi u komadima, što nije nikako dobra stvar po nju.

Godine u kojima je konstantno farbala kosu je ostavilo traga i na kvalitetu njene kose, tako da sada ima periku za gotovo svaki dan u sedmici. Pored svega toga i kosa joj je počela da sijedi, evo kako ona danas izgleda.

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Continue Reading

Poznati

SVE KUKA DA NEMA DA PREŽIVI- Đani priznao šta je sve spremio za unuka- NIJE ŽALIO PARA- A onda dao URNEBESAN ODGOVOR na jedno posebno pitanje (foto)

Published

on

Izgleda da je konačno, pred kraj godine i pjevača Dragišu Trajkovića Đanija malo krenulo po dobrome, jer je prije nekoliko dana postao djed, pa je velika radost u njegovoj kući.

Zna se da je s početkom pandemije Đani bio nekoliko mjeseci u kućnom pritvoru zbog nepoštivanja mjera, a kada se nakon toga vratio nastupima, policija uletjela na jedan njegov nastup i prekinula ga isto zbog nepoštivanja mjera uslijed pandemije.

 

Nakon toga i on i njegova supruga Slađa su javno se žalili kako im je teško živjeti, jer on ne nestupa, pa imaju samo 100 eura dnevno, a i Đani je istakao kako mu je sada veoma teško da vraća kredit koji ima zbog tri stana koja je kupio u Beogradu na vodi. Ali sada je Đani postao djed a Slađa baka, pa saad mnogo ne misle na te probleme

 

 

Đani je otkrio kako je za darovanja unuka spremio dosta para, zatim dukat, a tu je i pjesma za unuka, prva koju snimi nakon svega, biće posvećena njegovom unuku, a rekao je da će se u njegovoj kući sada slaviti najmanje mjesec dana. Rekao je i da nema šansi da on unuku mijena pelene, jer on smatra da je to ipak ženski posao, a da će on svome unuku pjevušiti

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

Continue Reading

Poznati

MOLILA DA JE OBRIŠU: ISPLIVALA G*LIŠAVA SLIKA DRAGANE MIRKOVIĆ, OVAKAV PRIZOR NISMO OČEKIVALI, Dobra KO DOBAR DAN (FOTO)!

Published

on

Dragana Mirković je jedna od rijetkih pjevačica koja u današnje vrijeme svoju karijeru zasniva isključivo na trudu, radu i ljubavi prema muzici.

Tokom svoje karijere ona nema nijednu mrlju, i u dobrim je odnosima sa svim svojim kolegama.

Dragana je jako lijepa žena. Ona je kao mlada bila veoma pozitivna dama.

 

Kakav izgled, a tek kad vidite noge: Evo kako je Dragana Mirković izgledala  prije 25 godina (Foto)

Tokom svih godina svoje karijere Dragana se nije oblačila pr*vokativno, i bila je jako skromna, a to je i jedan od razloga zbog kojeg je veliki broj ljudi voli.

PROCURILE FOTKE KOJE NIKO PRIJE NIJE VIDIO: Dragana Mirković u žutom kupaćem,  SVE KIPI, muškarce bacila u trans! (FOTO) - Znanje Je Moć

 

Ona nikada nije mogla očekivati da će društvenim mrežama kružiti fotografija iz njene mladosti, na kojoj ona pozira. Pogledajte kako Dragana izgleda, jer je nikada nismo vidjeli u ovom izdanju.

 

Balkan Novosti: U OVOM IZDANJU JE NIKADA NISMO VIDJELI: Dragana Mirković u  bazenu u Kasidolu! (FOTO)

 

Šta kažete za naše Luče iz Kasidola?

Pratite nas na INSTAGRAMU I FACEBOOKU 

(RBSM-RADIO)

 

 

Continue Reading

SLUŠAJ RADIO

  1. RBSM RADIO

Prati nas na Facebook

Trending

Copyright © 2020 Radio Balkan Seher Mahala

error: Content is protected !!