“SA 6 SAM PRISILJENA NA INTIMNOST, A SA 10 SMO GUBILI NEVINOST” Ispovest Kristine koja je bila U SEKTI

Kada čujete ime ogranizacije” verovatno bi vam prva asocijacija bila neka konzervativna smerna zajednica, koja propagira prave porodične vrednosti i vaspitanje dece po strogim patrijarhalnim pravilima.

Zapravo stvarnost je potpuno drugačija, a iza ovog kulta krije se mračna priča koja je uništila živote mnogih devojčica i devojaka.

Deca su terana na prošenje, a devojčice su bile silovane sa 11 godina
Deca su terana na prošenje, a devojčice su bile silovane sa 11 godina foto: Profimedia

Kristina Bebin

 jedna je od mnogih koja preživela pakao ovog ozloglašenog kulta, a 2018. godine u svojoj ispovesti za “Mirror” je otkrila da su nju, njenu braću i sestre terali da prose po ulicama. Razgovor sa spoljnim svetom bio je zabranjen, a decu su pretvarali u robove.

Danas je majka četvoro dece, a posle 20 godina odlučila je da o svemu progovri, i da upozna javnost sasvojom bolnom pričom, kako bi uspela bar nekoga da spase i spreči da uđe i u sav užas koji je preživljava otkako je bila beba!

Naime, kao tinejdžerka, dok je bila zarobljena u sekti, svedočila je prostituciji, nasilju i egzorcizmu. Kristina je često bila silovana, a dugo joj je trebalo da se izbori sa traumama koje je doživela.

Kristina je rešila da svetu ispriča svoj život u kultu
Kristina je rešila da svetu ispriča svoj život u kultu foto: Profimedia

Niko od članova kulta nije smeo da plače, a ukoliko se ne bi smejali, dobijali bi batine. Slavne ličnosti poput glumice Rouz Mekgovan, tragično preminulog Rivera Finiksa i njegovog brata slavnog Hoakina Finiksa bili su deo ove sekte. Rouz i Hoakin uspeli su da pobegnu, ali Kristina nije bila te sreće. Provela je duže vreme u ozloglašenom kultu.

– Govorili su nam da je se*s dobra stvar i da treba da uživamo. Bila sam veoma zbunjena što nisam uživala. Nisam mogla da razumem zašto to nije bila neverovatna stvar kako su mi rekli da će biti – počela je svoju ispovest Kristina.

Hoakin Finiks je bio deo ove sekte
Hoakin Finiks je bio deo ove sekte foto: Profimedia

Kristina je bila beba, a njen brat je imao samo 2 godine kada je njihova majka postala deo jezivog kilta, koji je u svakoj komuni imao između 3-20 porodica. Kad je napunila 8 godina, upoznali su je sa “Zakonom ljubavi”, koji muškarcima omogućava da spavaju s kim žele. Žene i devojčice iznad 10 godina mamile su muškarce u se*s kult tehnikom zvanom “flert pecanje”.

Decu su terali da prose
Decu su terali da prose foto: Profimedia

Isprogramiran život

Kristina je sa decom iz kulta išla da prosi, gledajući druge mališane kako se slobodni igraju napolju. Imala je isprogramiran život – budila se u sedam ujutro zbog molitve, potom bi išla da prosi, a onda se vraća kući gde bi brinula o mlađoj deci. Sat dnevno su vežbali, ali bez grube igre, jer kult nije mogao da priušti da ih otkriju u bolnici zbog neke povrede.

Pravi uvod u život ovog ozloglašenog kulta doživela je sa 11 godina, kada je bila prisiljena da spava sa bračnim parom!

U okviru kulta “Božja deca” odrasle osobe mogle su da spavaju sa decom i ženama. Porodice kulta su živele odvojeno. Deca su bila sama u grupi i rečeno im je da su svi odrasli njihovi roditelji. Kristina se sa svojom porodicom selila od jedne do druge komune, prisustvujući zastrašujućem nasilju nekih članova kulta. Umesto priča za laku noć slušala je navode o dolazećoj apokalipsi.

Deca su bila odvojena od roditelja
Deca su bila odvojena od roditelja foto: Profimedia

– Batinama su izbijali demona iz mene. Videla sam kako su pretukli dečaka koji se namrštio umesto nasmešio i drugog kojeg su gurnuli kroz papirnu pregradu u Japanu jer nije prestajao da plače. Jedino vreme kada sam mogla da plačem je bilo kad smo dobijali kaznu – objašnjava Kristina.

Naglašava da su odmah nakog toga morali da prestanu.

– Trenirali su nas da budemo emotivni roboti, uvek srećni i nasmejan. Nismo smeli da se igramo ili čitamo knjige, a jedini film koji smo smeli da gledamo bio je “Moje pesme, moji snovi”, jer su deca porodice Fon Trep uvek bila srećna“- kaže ova hrabra žena.

I dodaje da je od straha mokrila u krevet, ali to je morala da krije jer se to smatralo “demonskom opsednutošću”!

Osnivač je kasnije pobegao, a ubrzo je preminuo
Osnivač je kasnije pobegao, a ubrzo je preminuo foto: Profimedia

Kako je uspela da se izvuče iz kandži ove sekte?

Kada je imala 12 godina sa starijim bratom poslali su je u Japan na mesec dana kampa, a tamo su ostali dve godine. Tu je bila primorana da satima čita Bibliju, ponavlja zavete kultu i prolazi kroz oštri režim vežbi. Slali su je u više komuna i dva puta je bila silovana.

– Kult je privlačio otpadnike od društva, narkomane i mentalno poremećene osobe. Ljudi su stalno menjali imena da ostanu anonimni – rekla je Kristina.

Govoreno im je da ostali žive pogrešno, a oni ispravno. Sa 15 godina poslali su je u kamp u Manili, na Filipinima, gde su javni egzorcizmi i nasilje bili uobičajeni.

– Tek sam došla i odveli su me u samicu i pitali jesam li imala ovosvetovnih misli. Priznala sam da sam slušala muziku dok sam prosila i da imam kožnu jaknu. Ukorili su me i spalili jaknu.

Njen brat proveo dva meseca u samici jer je priznao da je pušio i čitao knjige.

Sredinom 80-ih klult je promenio ime u “Porodica”, a vođa Dejvid Berg povukao se i slao je instrukcije pismima i fotografijama na kojima deca imaju odnose sa odraslima. Pobegao je 1993. godine, a niko nije znao gde se nalazi. Sledeće godine iznenada je preminuo u 74-oj godini.

– Pokušao je da kaže svojim sledbenicima da prestanu da spavaju sa maloletnicima zbog istrage, ali je pedofilski se*s nastavljen, jer ga članovi kulta nisu videli kao greh – otkriva ova žena.

Masovno hapšenje

Došlo je do masovnih hapšenja u 130 komuna, ali mnoge žrtve nisu mogle da imenuju zlostavljače. Kristina je oslobođena sa 20 godina, a budućeg supruga upoznala je u komuni u Luizijani. Kada je zatrudnela, ona i suprug odbili su da predaju dete kultu i skupili hrabrost da pobegnu. Kristina kaže da ne krivi svoju majku i da je ostavila prošlost za sobom.

– Sve što osećam spram kulta je žaljenje. Oni moraju da žive sa onim što su uradili, dok ja mogu da nastavim sa svojim životom. Imam četvoro prelepe dece i zahvalna sam za svaki dan koji živim slobodno – zaključila je Kristina.

 

NOVE TURSKE HIT  SERIJE  GLEDAJTE  NA LINKU ISPOD

https://rbsm-serije.com/